A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Ravensburger Star Wars - Episode VII

Termékkatalógus
Ravensburger Star Wars - Episode VII
Puzzle 500 darab, az ajánlott korosztály 9 éves
Kód:  HRAa6406 Termékszám:  4005556146628 Gyártó honlapja:

Ravensburger Star Wars - Episode VII

Tökéletes választás a szabadidő! Amikor egy puzzle nem csak jó szórakozás, hanem fejlődik a térbeli képzelőerő, képes összpontosítani és a türelem. Hála a jó minőségű az összes alkatrész a puzzle, a töltött idő a 500 darab élményt. A Soft - kattints összekapcsolása biztosítja, hogy együtt a darab tökéletesen illeszkedik, de ugyanolyan könnyen felold. Minden egyes darab egyedi alakja, így soha nem lesz, hogy a darab hozzárendeljük a rossz helyen képet. Továbbá puzzle tükröződésgátló bevonattal, így a tervezési lesz tökéletesen látható minden fényviszony. 

Minőség és nagy design Ravensburger

  • Puzzle a motívuma Star Wars - Episode VI
  • 500 db
  • A Soft - kattints összekötő darabok
  • Tükröződésmentes kezelés puzzle
  • Kiváló minőségű és precíz kivitelezés
  • Ajánlott kor 9-99 év

őket össze

Nézd meg a gyerekek felfedezzék és fejlesszék készségek, mint a türelem, fókusz, koncentráció, ügyesség és képzelőerő - egy puzzle lehetne valami több, mint szórakozás!

Kiváló minőségű és precíz kivitelezés

Összetétele a puzzle darabokat a kapott kép nagyon vicces, de nagyon munkaigényes. Pro perfektní výsledek je nezbytné, aby každá součást vynikala kvalitou i odolností - německý výrobce Ravensburger  si je toho vědom a nepodceňuje ani jeden krok jeho výroby. Ezért mindig a legjobb minőségű anyagok és szigorúan ellenőrzi a termelés a sablonokat. Annak érdekében, hogy nincs két darab a puzzle ugyanaz lesz, a sablonok, a sablon, kézzel készült. És a lézeres vonalak precíz manuális kullancsok meghalni biztosítja a pontos méreteket az egyes elemek mindkét milliméter hiányában nem kívánt hézagokat a kapott kép.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ravensburger Star Wars - Episode VII Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravensburger Star Wars - Epizoda VII. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Star Wars - Epizóda VII. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ravens Star Wars - Episode VII. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ravens Star Wars - Episode VII.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ