0% splátky Siguro 0% splátky Siguro

Rogallo Papírsárkány

Termékkatalógus
Rogallo Papírsárkány
3,7 8 értékelés
- 3 éves kortól ajánlott
Kód:  101 Termékszám:  8590439410843

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rogallo Papírsárkány

Papírsárkány gyerekeknek, amelynek köszönhetően sok vidám pillanatot élhetsz át a gyerekekkel együtt, és amely megédesíti az amúgy egyhangú őszi napokat. A papírsárkány szárnya Rogallo alakú és nylonból készült. A sárkányeregetést minden bizonnyal élvezni fogják a 3 éves vagy annál idősebb lányok és fiúk is, sőt még az abszolút kezdők is.

 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rogallo Papírsárkány Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Létající drak Rogalo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Šarkan Rogalo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fliegender Drache Rogalo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fliegender Drache Rogalo.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ