A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma Shop roku

Farsangi jelmez - Fekete özvegy L-es méret

Termékkatalógus
Farsangi jelmez - Fekete özvegy L-es méret
Jelmez - lányoknak, ajánlott életkor: 9 éves
Kód:  KOS063 Termékszám:  8590756824910

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Farsangi jelmez - Fekete özvegy L-es méret Megszűnt

Farsangi jelmez - Fekete özvegy L-es méret

Az álarcos bálok és a farsangi mulatságok nagy népszerűségnek örvendenek a gyermekek körében, gyönyörű mosolyt csalva a tánctól kipirult arcocskákra. Gondoskodj a tökéletes jelmezről gyermeked számára, hogy ő lehessen a figyelem középpontjában!  Találd meg a megfelelő öltözetet, amely kifejezi egyéniségét és pozitív tulajdonságait, kiemeli cukiságát és csintalanságát. Dobjátok fel a jelmezt házilag készített kiegészítőkkel is - ezek készítése nagyszerű szórakozás, mely segít kettőtök kapcsolatának elmélyítésében. Ilyen előkészületek után a farsang hatalmas élményt jelentő családi esemény lesz, amely még hosszú idő múlva is a gondtalan gyermekkor szép emlékeit juttatja gyermeked eszébe.

A titokzatos Fekete özvegy jelmez rendkívül légies, és már az első pillantásra lenyűgöző. Elképesztő sötétség árad belőle, így a gyerkőc remekül el tudja majd játszani a „gonosz” karaktert és megijeszteni a többi gyereket!

A csomag tartalma:
Ruha
Öv
Gallér

A csomag nem tartalmazza:
Cipő

méret:
L (130–140 cm)

Ajánlott korosztály:
9–12 évesek

Paraméterek

Alsó korhatár
9 éves kortól Kész!
Nemzetközi méret
L Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
9 éves kortól Kész!

Jelmezek

Nemzetközi méret
L Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Farsangi jelmez - Fekete özvegy L-es méret Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kostým Černá vdova vel. L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Šaty na karneval – Čierna vdova veľ. L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Karnevalskleid - Schwarze Witwe Größe L.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ