A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 MPLA317262

Farsangi jelmez - Kalóz S-es méret

Termékkatalógus
Farsangi jelmez - Kalóz S-es méret
4,5 2 értékelés
Jelmez - 4-6 év közötti gyerekeknek, 110-120 cm-es méretig
Kód:  KOS007b Termékszám:  8590756502276

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Farsangi jelmez - Kalóz S-es méret Megszűnt

Farsangi jelmez - Kalóz S-es méret

Farsangi jelmez - A kalóz nagyszerű jelmez lehet a legkisebbeknek. 4-6 év közötti gyermekek számára tervezték, 110-120 cm közötti magassághoz. A kosztümöt lányok és fiúk egyaránt használhatják. A jelmez tartalma egy mellényes póló, egy öves nadrág és egy piros szalagos kalap. A készlet nem tartalmazza a kardot, a cipőket sem a parókát, ezek azért kerültek bemutatásra, hogy a fantáziájára bízzák a terméket. Egy tökéletes kalózjelmezhez elegendő a szakáll kicsinosítása vagy a kar felfegyverzése egy szablyával vagy egy pisztollyal. A kalóz illúziója tökéletes lesz!

A kalóz jelmez nagyon kényelmes és a gyermeke jól érzi majd magát a különböző versenyek, a játékok és a tánc során is, melyek minden farsangi mulatság elengedhetetlen részei. Ezenkívül nem csak a gyermek természetét, de a kalandjátékok iránti rajongását is megragadja majd. Lehetősége adódik a kalózok karakteréről, és történelmükről mesélni a gyermeknek. Mesélje el honnan erednek a kalózhajók és mit is jelentettek. Az ilyen korú gyerekek ugyan nem érdeklődnek még a történelmi részletek iránt, de minden bizonnyal érdekesnek találják majd a kalózok hősiességét és az átélt kalandokat. Segítsen gyermekének az apró részletekben, hogy még tökéletesebbé váljon a jelmez, és élvezze a csodálatos farsangi pillanatokat vele együtt!

A csomag tartalma:

  • Mellényes póló
  • Nadrág
  • Öv
  • Piros szalagos kalap


Méret:
110-120 cm

Ajánlott kor:
4 - 6 év

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Farsangi jelmez - Kalóz S-es méret Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Šaty na karneval - Pirát vel. S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Šaty na karneval – Pirát veľ. S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Karnevalskostüm - Pirat - Größe S.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ