Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rush Hour - Őrült kereszteződés

Termékkatalógus
Rush Hour - Őrült kereszteződés
5 9 értékelés
Játék - egy játékos számára, 8 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa101 Termékszám:  192750500098

Rush Hour - Őrült kereszteződés

A népszerű Rush Hour - Őrült kereszteződés játéknak mindenki örül, aki kedveli a logikai feladatokat. Ez a szórakoztató fejtörő fejleszti és gyorsítja a gondolkodást, idővel képes leszel megoldani még a legbonyolultabb forgalmi helyzeteket is. A játék elején kiválasztasz egy kártyát, amely megadja, hogyan helyezd el az autókat és a teherautókat a táblán. Ezzel forgalmi dugókat alakítasz ki, és a feladatod az, hogy kijuss a piros kisautóval a dugóból. Csak egy helyes megoldás van, és csak úgy juthatsz ki, ha taktikusan mozgatod a járműveket, de nem emelheted fel egyiket sem. A játék 40, négy különböző nehézségei szintű kártyát tartalmaz, kezdőtől a haladóig. A kártyákon szerepel a helyes megoldás is.

Paraméterek és specifikációk:

Játék típus:
Logikai játék, fejtörő

Játékosok száma:
Egy

Ajánlott életkor:
8 éves kortól

Csomag tartalma:
12 autó
4 teherautó
40 kártya
Játéktábla

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EP Európai Parlament és Tanács irányelveinek, valamint az összes vonatkozó cseh jogszabálynak. Természetesen CE-megfelelőségi nyilatkozat is a rendelkezésre áll.

Paraméterek

Játékosok minimum száma
1 Kész!
Játékosok maximális száma
1 Kész!

Játékok és fejtörők

Játékosok minimum száma
1 Kész!
Játékosok maximális száma
1 Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rush Hour - Őrült kereszteződés Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rush Hour - Bláznivá křižovatka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rush Hour - Bláznivá križovatka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rush Hour - Das geniale Stauspiel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rush Hour - Das geniale Stauspiel.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ