Sammies Royal Crown mágneses zárral + tornazsák

Termékkatalógus
Sammies Royal Crown mágneses zárral + tornazsák
Iskolai felszerelés tartalmazza a teljes tolltartót, iskolatáskát, pénztárcát, tanszertartót, mágneses zárat, ergonomikus hátsó kialakítással
Kód:  GR427n Termékszám:  4047443168535 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sammies Royal Crown mágneses zárral + tornazsák Megszűnt

Sammies Royal Crown mágneses zárral + tornazsák

A királyi korona nagyszerű motívumaival díszített minőségi iskolatáska szett mindent tartalmaz, amire kislányának szüksége lehet az iskolában - iskolatáska, megtöltött tolltartó, tornazsák, pénztárca és tanszertartó.Mindez szép, barna-pink színkombináció összeállításban, amitől kislánya garantáltan megszereti majd a tanfelszerelés ezen darabjait.

A táska ergonomikus formájú hátsó kialakítással és kényelmes párnázással rendelkezik, amelyhez könnyű és lélegző anyagot és szinte súlyataln, alumínium vázat használtak fel, amelynek köszönhetően a táska megtartja a stabil formáját. A nagyobb kényelem érdekében a táska állítható vállpántokkal és gumírozott markolattal került kialakításra. Gyermeke maximális biztonsága érdekében a táska mágneses fényvisszaverő zárral és egyéb, más fényvisszaverő elemekkel van felszerelve. A táska alján a kis lábak találhatóak amelyek megvédik azt a nedvességtől és a szennyeződésektől. A táska oldalán nagyméretű termofil zseb gondoskodik a mobiltelefon és egyéb tárgyak megfelelő tárolásáról, emellett a táska rendelkezik hálós oldalzsebekkel, szervező tollak, MP3 lejátszó számára kialakított zsebbel, kis belső hálós zsebbel és karabínerekkel a kulcsoknak. 

A tolltartó Eberhard Faber márkájú minőségi ceruzákkal van feltölve az egyéb iskolai felszerelések mellett. A  7. vastagságú extra erős zsírkrétától kezdvel a  12. vastagságú zsírkrétákig mindent megtalál majd a tolltartóban, amely a zsírkréták mellett többek között tartalmaz egyenes és derékszögű vonalzót, radírt, dupla lyukú ceruzahegyezőt és egy órarendet is.

A cipzáros tanszertartót tanszerek, tollak, ceruzák, ollók tárolására tervezték.


A pénztárca két zsebbel, nyakbaakasztóval és kulcstartó gyűrűvel rendelkezik. 

A tornazsák könnyen felszerelhető a hátizsákra. Zsinórral zárható, az első zsebe cipzárral nyitható-zárható.

Műszaki adatok:

Iskolatáska:
Térfogat: 18 l
Tömeg: 1260 g
Külső méretei: 32 x 25 x 37 cm
Belső méretei: 30 x 14 x 34,5 cm

Tolltartó:
Súly: 320 g
Külső méretei: 20 x 14 x 13,5 cm

Tanszertartó:
Tömeg: 60 g
Külső méretei: 20,5 x 6,5 x 8 cm

Pénztárca:
Súly: 36 g
Külső méretek: 9 x 2 x 12 cm-es

Tornazsák:
Súly: 100 g
Belső méretek: 31 x 37,5 cm

A Samsonite az utazótáskák és egyéb kiegészítők gyártójaként világszerte vezető szerepet tölt be. A céget 1910-ben alapították az Egyesült Államokban lengyel bevándorlók. Termékei vonzó stílusúak, hangsúlyozva a minőséget és a tartósságot. A termékek skálája a rendszeres utazóktól a luxust keresők igényeihez is igazodik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sammies Royal Crown mágneses zárral + tornazsák Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sammies Královská koruna se zapínáním turn'n'pull. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sammies Kráľovská koruna so zapínaním turn'n'pull. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sammies Royal Crown mit Turn'n'Pull-Verschlusssystem. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sammies Royal Crown mit Turn'n'Pull-Verschlusssystem.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ