Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Játék szett - Sands Alive!- Holdra jutás

Termékkatalógus
Játék szett - Sands Alive!- Holdra jutás
Játékszett modellező homok
Kód:  HRAa10577 Termékszám:  109840026239

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Játék szett - Sands Alive!- Holdra jutás Megszűnt

Játék szett - Sands Alive!- Holdra jutás

Hagyd, hogy a gyerekek játszanak ezzel az egyedi homokkal, amely része a kreatív homok sorozatnak, most Holdra jutás témában. A Sands Alive kreatív szettjével készült homokformákban gyermekei örömüket fogják lelni. Az egyedülálló homokanyagot nagyon könnyű a kívánt formára önteni. A homok nem mocskos, nem fogja össze a kezet és nem is szárít. Miközben ezzel a kreatív szettel játszik gyermeke, fejlődik a képzelőereje és a kreatívitása, valamint a finom-motorikus képességei is. A homok izzik a sötétben miután lekapcsolta a világítást. A készlet tartalmazza a hengert, a szemüveget, a fényes tollat, játék tálcát,  és magát a homokot. Hála a ragyogó sötét színű tollnak írhat a homokra, amely este tündökölni fog. Különböző fényhatások teszik a homoképítmények kialakítását még szórakoztatóbbá. A csomag tartalmazza a 4 x LR44 elemet. Glicerint tartalmaz. 

Miért ez a játék készlet ? 

  • fejleszti a kreativitást
  • az egyedi homok izzik éjjel
  • könnyen formázható
  • A készlet tartalmazza a szemüveget, a tollat 
  • egy tálca 
  • Idetartoznak 4 x LR44 elem

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Játék szett - Sands Alive!- Holdra jutás Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sands Alive! Set Přistání na měsíci. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sands Alive! Set Pristátie na mesiaci. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spielset Sands Alive! Mondlandung-Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spielset Sands Alive! Mondlandung-Set.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ