AP+ nový vizuál LEGO 1. máj svátek zamilovaných

Schleich adventi kalendáriumok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Schleich
(4)
Sorozat
Horse Club
(2)
Dinosaurs
(1)
Téma
Állatok
(4)
Karakterek
(1)
Használat
Játékhoz
(4)
Gyűjthető
(3)
Figurák száma
6 db
24 db
-
Alsó korhatár
3 éves kortól
5 éves kortól
-
Szűrés

A Schleich adventi kalendárium különlegessége az egyes ablakokban található figuráknak és kiegészítőknek köszönhető, amelyek együttesen egy játékjelenetet alkotnak - így a gyerekek még sokáig fognak tudni játszani a figurákkal. Minden egyes figura részletesen kidolgozott, így nagyon élethűen néz ki. Hogy néz ki a 2023-as Schleich kalendárium? Azok a gyerekek, akik szeretik a lovakat, a dinoszauruszokat és a háziállatokat, ezeket a naptárakat fogják választani. Olvass tovább és ismerd meg őket te is jobban.

Tovább

A Schleich adventi kalendárium egy teljes játékjelenet tartalmaz

A Schleich adventi kalendárium nagyon közkedvelt a gyerekek körében, mivel aranyos keménygumi figurákat tartalmaz. A 24 ablakból álló kollekció a választott változattól függően egy teljes játékjelenetet rejt különböző területekről, így a kicsik még sokáig fognak tudni játszani az így kapott játékkal, ráadásul a tanulásra és a motorikus készségek fejlesztésére ösztönözi őket. Az egyes figurák nagyon részletesek és részletgazdák, gyönyörűen festettek, az emberi alakok pedig teljesen mozognak.

A Schleich kalendárium a változattól függően 3, 4 vagy 5 éves korú gyermekek számára alkalmasak. Az életkori ajánlást mindig feltüntetjük a termékleírásban.

Milyen a 2023-as Schleich adventi kalendárium kinézete?

A Schleich kalendárium minden évben több játékjelenetet is kínál, amelyek közül minden gyermek választhat. Milyen a 2023-as Schleich adventi kalendárium külleme?

Adventi kalendárium Schleich - Lovak

A lovak szerelmeseinek az Adventi kalendárium Schleich - Lovak című kalendáriumot ajánljuk. Sophie és állatbarátai már nagyon várják a karácsonyt. Ezért Sophie egy kis kalandot talált ki. Becsomagolt egy takarót, párnát, hálózsákot és felszerelést, és a karácsony előtti éjszakát fent a szénapadláson tölti, hogy barátaival a nyárról beszélgessen.

  • És hogy mi van a csomagban? Sophie, egy izlandi póni, egy csikó, egy angol cocker spániel, egy mókus, egy plüss ló, egy nyereg, egy kantár, egy pékdoboz, egy fésű, egy kefe, egy hálózsák, egy szövetpárna, egy takaró, egy szénabála, egy szalmabála, egy etető, 2 alma, egy hátizsák, egy bögre, egy répa, egy áfonyás pite és egy vödör.

Schleich adventi kalendárium - Farm

A Schleich adventi kalendárium - Farm minden kis földművesnek tetszeni fog. Laura gazda és állatbarátai már nagyon várják a karácsonyt. Laura különleges finomságokat talált ki mindenkinek. Aztán mindannyian kiterítik a takarót, és összegyűlnek a karácsonyi vacsorára. Vajon Laura is kap ajándékot?

  • Az ablakokban a következő figurákat és kiegészítőket találod: bárány, gida, golden retriever kiskutya, cica, csikó, tengerimalac, plüss ló, Laura a gazda, kosár a kutyának, tál a kutyának, csont, takaró, cumisüveg, 2 alma, etető, pohár, répa, széna, saláta, áfonyás pite, villa, ajándék és egy vödör.

schleich kalendárium Lovak
Adventi kalendárium Schleich - Lovak

adventi kalendárium schleich farm
Schleich adventi kalendárium - Farm

Schleich adventi kalendárium dinoszauruszok
Schleich adventi kalendárium - Dinoszauruszok

Schleich adventi kalendárium - Dinoszauruszok

Szereti gyermeked a dinoszauruszokat? Akkor válaszd a Schleich adventi kalendárium - Dinoszauruszok darabot. Luis kap egy kincses térképet, és elindul a vadonba. Természetesen dinoszauruszokkal találkozik. De ez nem baj, mert ő felkészült, és minden dinoszaurusznak elhozza a kedvenc ételét. Ettől a gyíkok teljesen megszelídülnek.

  • A csomag tartalma: Luis, 6 mini dinoszaurusz, kincses térkép, csali, távcső, tábortűz, hátizsák, műholdas telefon, levél, kés, limonádé, fatörzs, vödör, 2 alma, pohár, csont, kincsesláda és trófea. Ezekkel a kiegészítőkkel a gyerekek sok nagyszerű játékjelenetet hozhatnak létre.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 termék
Schleich Dinoszaurusz Adventi naptár 2023 98984 - Adventi naptár
Típusok
5,0
Schleich Dinoszaurusz Adventi naptár 2023 98984
Adventi naptár - tartalma: 24 db figura és játék kiegészítő, dinoszaurusz motívum, gyermekek számára 5 éves kortól
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1696
Schleich Horse Club Adventi naptár 2023 98982 - Adventi naptár Típusok
5,0
Schleich Horse Club Adventi naptár 2023 98982
Adventi naptár - tartalma: 24 db figura és játék kiegészítő, ló motívum, gyermekek számára 5 éves kortól
14 490 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1694
Schleich Farm World Adventi naptár 2023 98983 - Adventi naptár Típusok
5,0
Schleich Farm World Adventi naptár 2023 98983
Adventi naptár - tartalma: 24 db figura és játék kiegészítő, farm motívum, gyermekek számára 5 éves kortól
14 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1695
5,0
Adventi naptár Schleich 2022 - Lovak
Adventi naptár - 24 ablakot tartalmaz állatfigurákkal és különböző tematikus kiegészítőkkel, keménygumi anyagból, 5 éves kortól.
12 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAkc03618

Schleich adventi kalendáriumok

A Schleich adventi kalendáriumok kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó schleich adventi kalendáriumok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább schleich adventi kalendáriumok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb schleich adventi kalendáriumok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: schleich adventi kalendáriumok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ