Schleich Állatka - Zebra kanca

Termékkatalógus
Schleich Állatka - Zebra kanca
Figura - méretek 10,5 x 8,5 x 4,5 cm, gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAjd0574 Termékszám:  4005086143920

Schleich Állatka - Zebra kanca

A német Schleich gyártó Wild Life kollekciójába tartozik ez a zebra kanca figura. Kézzel festett és aprólékosan kidolgozott részleteivel emelkedik ki. A 10,5 × 8,5 × 4,5 cm-es figura hű másolata az igazi állatnak. Fedezze fel gyermekeivel a gyönyörű szafari világát a Schleich figuráknak köszönhetően, melyek kiváló gumi anyagból készültek, így élettartamuk hosszú. A játék 3 éves kortól ajánlott.

A Schleich - zebra kanca figura főbb jellemzői

  • Schleich kézzel festett figura
  • Zebra hű, részletesen kidolgozott másolata
  • A zebra kanca minőségi, tartós gumiból készült
  • A játék gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott

Fedezze fel a zebrák lenyűgöző világát

Ezek az elegáns, csíkos lovak Kelet- és Dél-Afrika szavannáin élnek, ahol a legtöbb időt fű, levelek, fakérgek, gyökerek és szárak rágcsálásával töltik. Minden zebra mintázata egyedi. Kitűnő hallásuk és látásuk segítik őket, hogy elmeneküljenek a ragadozók elől. Általában családi csoportokban élnek, amely egy csődört és néhány kancát jelent, de gyakran verődnek össze nagy ménesekbe is, ami több száz zebrát jelent. Évente egyszer akár több százezer zebra is összegyűlik, hogy együtt keressenek élelmet és vizet. Ez a ménes néha más vadállatokkal is keveredik, mint például struccokkal vagy antilopokkal. Sosem vándorolnak messzire a vízforrástól, és körülbelül harminc évig élnek a szabadban.

Paraméterek

Játék magassága
10,5 cm Kész!
Fajta
Állatkák Kész!

Játék magassága

Játék magassága
10,5 cm Kész!

Tulajdonságok

Fajta
Állatkák Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Schleich Állatka - Zebra kanca Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Schleich Zvířátko - zebra samice 14392. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Schleich Zvieratko – zebra samica 14392. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schleich Zvířátko - zebra samice. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schleich Zvířátko - zebra samice.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ