A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Schleich 13868 Herefordské tele

Termékkatalógus
Schleich 13868 Herefordské tele
5 2 értékelés
Figura - lányoknak és fiúknak, figura magassága: 5,6 cm, alsó korhatár: 3 éves kortól
Kód:  HRAif6687 Termékszám:  4055744028083

Schleich 13868 Herefordské tele

A gyermekeid valóban rajonganak az állatokért? Akkor minden bizonnyal kedvelik a kifinomult haszonállatokat is, mint például a német Schleich játékgyártó cég Hereford borjúját. A Hereford borjú Schleich figurát kézzel festették és kiváló minőségű anyagból készült, valósághű ábrázolása az igazi Hereford borjúnak. A Hereford borjú a Farm világ klub gyűjteménysorozat része. Gyűjtsd össze a gyűjtemény összes haszonállatát, és élvezd a farmon töltött időt!

A Schleich Hereford borjú legfontosabb jellemzői

  • Kézzel festett Schleich figura
  • A Hereford borjú valósághű és autentikus ábrázolása kifinomult részletekkel
  • A Hereford borjú Schleich figura kiváló minőségű gumi anyagból készült
  • A Schleich Farm világ gyűjteménysorozat része
  • A játék 3 éves kortól alkalmas a gyermekeknek

Ismerd meg a haszonállatok érdekes világát

A Schleich Hereford borjú figura által megismerkedhetsz a haszonállatok érdekes világával. Milyen állat is pontosan a Hereford borjú? A Hereford szarvasmarha általában vörös és fehér színű. A haszonállatok közül ez a legnépszerűbb húsfajta a világon. A Hereford szarvasvasmarha közepestől nagyobb méretig terjedő testfelépítéssel rendelkezik, a bikák súlya 850-1050 kg-ig terjed, míg a teheneké 500-650 kg-ig. Az állatok rendkívül izmosak. A fajta kétféle formában létezik - szarvval és szarv nélkül. A Hereford szarvasvasmarhák könnyen emésztenek, nagyon strapabíróak és jól alkalmazkodnak a különböző éghajlati viszonyokhoz, mivel még alacsonyabb minőségű legelők esetén is termelékenyek. Rendkívül hosszú életű és termékeny állatfajta.

Méretek:
7,6 × 5,6 × 2,3 cm

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Játék magassága
5,6 cm Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Játék magassága

Játék magassága
5,6 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Schleich 13868 Herefordské tele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Schleich Herefordské tele 13868. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Schleich 13868 Herefordské tele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schleich 13868 Hereford Kalb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schleich 13868 Hereford Kalb.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ