Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Schleich 14805 Poláris róka

Termékkatalógus
Schleich 14805 Poláris róka
5 3 értékelés
Figura - lányoknak és fiúknak, figura magassága: 3,7 cm, alsó korhatár: 3 éves kortól
Kód:  HRAif6679 Termékszám:  4055744020735

Schleich 14805 Poláris róka

Egy kis állat-rajongód van otthon? Abban az esetben biztosan tetszeni fognak neki a Schleich német játékgyártó jól kidolgozott vadállat figurái, például a Sarki róka. A Schleich Sarki róka figura kézzel festett és minőségi anyagból készült, ezen kívül úgy, hogy hasonlítson a valódi rókára. A figura a Vadvilág gyűjtősorozat része. Gyűjtsd össze az összes állatot a dzsungelből, az erdőből, az óceánból és a szafariról és repítsd el magad az vadonba, ahol különféle állatok találkoznak, harcolnak, élnek és túlélnek...

A Schleich Sarki róka figura fő tulajdonságai

  • Kézzel festett Schleich figura
  • A sarki róka élethű mása jól kidolgozott részletekkel
  • A Schleich Sarki róka figura minőségi gumis anyagból készült
  • A Schleich Vadvilág sorozat része
  • A játék 3 éves kortól ajánlott

Ismerjd meg a vadállatok érdekes világát

A Schleich Sarki róka figurájával megismerheted a vadállatok érdekes világát. Milyen is a sarki róka valójában? A sarki róka valamivel kisebb, mint a közönséges róka. Nyári szőrzete főként barna világos alsó résszel. Ezzel ellentétben a téli szőrzete teljesen fehér. A sarki róka úgy ugat, mint a kutya. Feltűnő ugatásával gyakran próbálja elriasztani a közeledő embereket a búvóhelyétől vagy kölykeitől. Lyukban él. A róka Észak-Skandinávia, Észak-Szibéria, Alaszka, Észak-Kanada, Grönland és Izland arktikus területein él, valamint a Spicbergákon, Novaja Zemlja és az Északi tenger szigetein. Táplálékának fontos részét a kis emlősök, például a lemmingek alkotják, gyakran vadászik sarki nyúlra is. Megeszi a dögöket, tojásokat és a madárfiókákat is, valamint amit kidob a tenger, sőt néha a jegesmedvék ürülékét is. Akár tíz évet is megélhet.

Méretek:
8 × 3,7 × 2 cm

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Játék magassága
3,7 cm Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Játék magassága

Játék magassága
3,7 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Schleich 14805 Poláris róka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Schleich Polární liška 14805. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Schleich 14805 Polární liška. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schleich 14805 Polarfuchs. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schleich 14805 Polarfuchs.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ