Schleich szörnyhal

Termékkatalógus
Schleich szörnyhal
Figura - fiúknak, figura magassága: 18 cm, alsó korhatár: 3 éves kortól
Kód:  HRAif10592 Termékszám:  4055744020995

Schleich szörnyhal

A német Schleich márka figuráinak kollekcióját mindenki imádni fogja! Legyen az akár farmon élő háziállat, dinoszaurusz vagy mitikus lény, minden egyes figura rendkívül részletgazdag és valósághű kidolgozottsággal rendelkezik. A figurák mindegyike kézzel festett, továbbá minőségi és tartós gumiból készültek. A figurák használata 3 éves kortól ajánlott.

A szörnyhal figura legfontosabb jellemzői

  • Gyűjtői figura a német Schleich márkától
  • Részletgazdag, kézzel festett figura
  • A figura minőségi és tartós gumiból készült
  • A négy természeti elem mitikus teremtménye
  • A szörnyhal állkapcsa mozgatható
  • A figura használata 3 éves kortól ajánlott

A négy elem világa

Merülj el a fantázia szülte lényekkel teli Eldrador kalandos világában! Eldrador négy természetes elem uralma alatt áll. Mind a négy elemnek saját karakteres uralkodói vannak. Az első elem a láva, amelyet a vulkáni sárkány, a vulkáni gólem és a pokolkutya képvisel. A második elem a kő, amelynek választottja a kőszörny, a kőcsontváz és a barlangi medve. A harmadik a víz, amelyet a tengeri lény, a szörnyhal és a rémséges Kraken ural. Az utolsó elem pedig a jég, amelyet a jégsárkány, a jégszörny és a hófarkas jelenít meg.

Vízi teremtmény

A víz mellett döntöttél? A szörnyhal a víz teremtményei közé tartozik. A vízi világban senki sem érhet fel az ő gyorsaságával. Hihetetlenül gyors és mozgékony, így bárki, aki versenyre kell vele, biztosan ráfázik. A cápára emlékeztető szörnyhal félelmetes ellenfél, hiszen éles agyarral és hegyes fogakkal teli, mozgatható állkapoccsal rendelkezik, amellyel még a követ is szétzúzza. Saját világában szó szerint elvan, mint hal a vízben, de amint más környezetbe kerül, számos problémával találja szemben magát, így inkább a vízi világ hűséges őrzője marad. A szörnyhal magassága 15 × 18 × 16 centiméter. 


Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Játék magassága
18 cm Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Játék magassága

Játék magassága
18 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Schleich szörnyhal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Schleich Rybí monstrum 42453. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Schleich Rybie monštrum. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schleich Fischmonster. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schleich Fischmonster.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ