Scratch fakocka tevékenységekkel

Termékkatalógus
Scratch fakocka tevékenységekkel
4,0 1 értékelés
Játékkocka gyerekeknek - kocka számos szórakoztató tevékenységgel, amelyek motoros készségeket fejlesztenek kisgyermekek számára, 12 hónapos korú gyermekek számára
Kód:  HRAjd1222 Termékszám:  5414561810483

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Scratch fakocka tevékenységekkel Megszűnt

Scratch fakocka tevékenységekkel

A Scrach Wood Cube egy gyönyörűen kialakított oktatási játék a 12 hónapos kisgyermekek számára. A kisgyermek örömére 5 oldalnyi testes tevékenység jár , amely a finommotoros készségeit fejleszt  a gyermekeknek, javítja a szem kéz összehangolását és stimulálja a színek, formák felismerését és a későbbi korban esedékes számolást. A levehető fedél színes gyöngyökkel mozog, a másik oldalon a gyerekek találnak egy labirintust, egy számlálót, egy biztonságos tükröt, egy mozgó virágot és egy puzzlet állatokkal. A "Scratch Wood Cube"  egy  varázslatos kombinációja sok felfedezésnek,  tanulásnak valamint a végtelen szórakozásnak. 

 

A Scratch fakocka legfontosabb jellemzői

  • Ötvözi a felfedezést, a tanulást és a szórakozást
  • Kiváló minőségű fa
  • 5 oldal teljes tevékenység
  • A színes gyöngyök a kocka fedelén vannak
  • A Scratch Wood Cube számos oktatási tevékenységet tartalmaz
  • Labirintus, számláló, biztonságos tükör és puzzle állatokkal
  • Finom motorizációt, szem-kéz koordinációt fejleszt, és serkenti a színek, formák felismerését és a későbbi korban esedékes számolást
  • 12 hónapos gyermekek számára alkalmas

Méretei:
18 × 19,5 × 34 cm

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Scratch fakocka tevékenységekkel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Scratch Dřevěná kostka s aktivitami. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Scratch Drevená kocka s aktivitami. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Scratch Holz-Aktions-Würfel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Scratch Holz-Aktions-Würfel.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ