Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Teddies kis tűzoltó készlet

Termékkatalógus
Teddies kis tűzoltó készlet
Játékszett - vízágyú, műanyag, 30 cm, tartály 20 x 30 cm
Kód:  HRAa10166 Termékszám:  8714627650075 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Teddies kis tűzoltó készlet

 

Gyermeked tűzoltórajongó? Szeretné ő is bátran felvenni a tűzzel a harcot? Segíts neki megvalósítani az álmát. A vízágyúval rengeteg szórakozásban lesz része. Az ágyú műanyagból készült és a tűzoltók ismert színeiben (piros és sárga) pompázik. Töltsétek fel a tartályt vízzel és kezdhetitek a tűz oltását. Nagyon könnyen kezelhető. 6 éves kortól ajánlott. A vízágyú 30 cm hosszú, és a víztartály méretei 20 x 30 cm.

 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Általános

Rendeltetés
Uniszex Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Teddies kis tűzoltó készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teddies Sada malý hasič dělo na vodu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Teddies Súprava malý hasič vodné delo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spielset Teddies Feuerwehrmann Ausrüstung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spielset Teddies Feuerwehrmann Ausrüstung.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ