Shop roku Shop roku

Seva jött zarándoklat

Termékkatalógus
Seva jött zarándoklat
Építőjáték osztásszámot 693 darab, az ajánlott életkor 4 éves
Kód:  HRAa7027 Termékszám:  8592812176223

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Seva jött zarándoklat

Műszaki építési Seva egyik kedvenc időtöltése minden korosztály már több 1979 óta Ez egy kreatív, szórakoztató, hogy nem korlátozódik túl bizonyos részei, amelyek lehetővé teszik igazán változatos lehetőségeket. A legtöbb készletek kölcsönösen kompatibilis, így egy igazán nagy művek. Felejtsd el a kék és fehér kivitel - moduláris Seva új generációs termelődik a változatos, színes és vidám színek. Válassza ki a megfelelő kiadást az Ön számára.

SEVA kit érkezett Zarándoklat II. Ez magában foglalja a 681 szerkezeti elemek új színekben. Dobj magát egy örvény a színek és csodálatos világ körforgalom. 

A fő előnyök

  • Több mint 35 éve a piacon
  • Új és élénk színek
  • Fejleszti a kreatív gondolkodás, a kézügyesség és a képzelet
  • Hihetetlenül változó - Engedje szabadjára fantáziáját

Trust cseh minőség

Seva készletek gyártják a Cseh Köztársaság, az őszinteség és a szeretet. Kényeztesse gyermekek minőségi kivitelezés, és hadd élvezze precíziós műhely cseh mesterek. 

Biztonság az első helyen

A játékot tesztelt egy neves vizsgáló laboratórium és megfelel minden biztonsági és egészségügyi szabvány szerint EN71. A készlet nem tartalmaz olyan veszélyes ftalátok, és így lehet egy nagy mellett olyan gyermek szobájában. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Seva jött zarándoklat Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seva Přijela pouť. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Seva Prišla púť. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seva kam Wallfahrt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seva kam Wallfahrt.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ