Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Seva Benzin szivattyú

Termékkatalógus
Seva Benzin szivattyú
5 1 értékelés
Építőjáték - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 4 éves, 180 építőelem, műanyag -
Kód:  HRAa7012 Termékszám:  8592812174007

Seva Benzin szivattyú

A Seva Polytechnic Module már több korosztály kedvenc időtöltése volt 1979 óta. Ez egy kreatív, szórakoztató játék, amely nincs korlátozva lehetőségekben, számos módon játszható. A legtöbb készlet kölcsönösen kompatibilis, így igazán nagy művet tud létrehozni. Felejtse el a kék és fehér külsőt - a Seva új generációs készletei változatosak, színben gazdagok. Válassza ki a megfelelő kiadást az Ön számára.

A Seva szivattyú készletek egy nagyszerű bővítései lehetnek a Seva készletek világának, nem csak a lelkes autórajongóknak. 180 darabból építhet egy benzinkutat, de persze saját fantáziáját is felhasználhatja és kombinálhatja más Seva készletekkel.

Fő előnyei

  • Több mint 35 éve a piacon
  • Fejleszti a kreatív gondolkodást, a kézügyességet és a fantáziát
  • Hihetetlenül szabadon változtatható - Engedje szabadjára fantáziáját

Bízzon a cseh minőségben

A Seva készletek a Cseh Köztársaságban készültek, őszintén és szeretettel. Kényeztesse gyermekeit minőségi építőjátékokkal, hogy élvezhessék a precíz cseh mesterek munkáját. 

Biztonság az első helyen

A játék le lett tesztelve egy neves vizsgálati központban és megfelelt minden biztonsági és egészségügyi szabványnak az EN71 szerint. A készlet nem tartalmaz veszélyes ftalátokat, így a gyermekei szobájába elhelyezheti. 

Paraméterek

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!
Darabszám
180 db Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Téma
Épületek Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

Darabszám

Darabszám
180 db Kész!

Építőkészlet és puzzle

Anyag
Műanyag Kész!
Téma
Épületek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Seva Benzin szivattyú Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seva Pumpa Benzina. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Seva Pumpa Benzina. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kit Seva Tankstelle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kit Seva Tankstelle.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ