Siku Control - POWER-AKKU akkumulátor töltő

Termékkatalógus
Siku Control - POWER-AKKU akkumulátor töltő
Töltő Siku modellekhez, ajánlott 3 éves kortól
Kód:  HRA754t Termékszám:  4006874067060

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Siku Control - POWER-AKKU akkumulátor töltő Megszűnt

Siku Control - POWER-AKKU akkumulátor töltő

SIKU gyártó minőségi és precíz modelljeiről ismert szinte mindenhol körülöttünk. Sokéves múltját követően vezető pozíciót harcolt ki magának a piacon, és ezt a pozíciót tovább erősíti mindhárom kategóriája újabb és kidolgozottabb modelljeivel.

Az új kiadás prózaibb CONTROL elnevezése eddig példátlan forradalommal érkezik - a Siku Controllal közösen lendítse mozgásba modelljeit és gyönyörködjön azok mozgásában, számos mechanikai funkciót használ és engedelmeskedii parancsainak, melyeket számukra a távirányítóval ad meg. A Siku CONTROL egyszerűen egy nagyszerű módja annak, hogy felélessze modelljeit, és még azoknak is felkeltse az érdeklődését, akiket a modellek és a miniatűr közlekedési eszközöknek nem rabja.

A POWER AKKU akkumulátor töltő abszolút szükségszerű, hiszen ezek az elemek hajtják a SIKU Control legjobb modelljeit. A töltő mérete 240 x 180 x 65 mm.

Műszaki adatok és jellemzők:

Kiadás:
SIKU Control

Típus:
POWER AKKU akkumulátor töltő

Ajánlott kor:
három éves kortól

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Siku Control - POWER-AKKU akkumulátor töltő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Siku Control – Nabíječka na baterie POWER-AKKU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Siku Control – Nabíjačka na batérie POWER-AKKU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Siku Control – POWER-AKKU Akkuladegerät. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siku Control – POWER-AKKU Akkuladegerät.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ