Shop roku Akvizice ApF HU

Simba fa munkapad tartozékokkal

Termékkatalógus
Simba fa munkapad tartozékokkal
4,0 1 értékelés
Játékszett - méretek: 23 x 11 x 13 cm, ajánlott korosztály: 3 éves kortól
Kód:  HRAa4376 Termékszám:  4003046018462

Simba fa munkapad tartozékokkal

Minden kis ezermesternek az az álma, hogy olyanok lehessenek, mint az apukájuk, akire felnéznek. Ezek a kis barkácsolók arra vágynak, hogy szöget kalapálhassanak, fát fűrészelhessenek és csavarozhassanak. A Pompo kisasztallal lehetővé teheted számára mindezeket a tevékenységeket. Így végül megfigyelheti apukája munkálkodását, és mindent csinálhat is utána. Ez a játék fejleszti a gyermekek kreativitását és munkaképességét.

Hasznosan az ő világában

A fa munkapad húsz egyedi alkatrészt tartalmaz. Ebből a készletből nem maradt ki a kalapács, fűrész, csavarhúzó vagy anyacsavar. Ezekre az apróságokra minden jó munkásnak szüksége van a műhelyében. Szélesítsd ki gyermeked szórakozással teli világát egy fa műhellyel, amely fejleszti a részletekre való odafigyelését és a munkaképességét. A készlet ideális gyermekek számára három éves kortól. A pad 23 x 11 x 13 cm-es, viszonylag alacsony, és nagyon stabil. A gyermek így nem sérül meg, még akkor sem, ha vadul játszadozván a padot fejtetőre fordítaná. A tartozékok különböző színűek, így a kis barkács a színeket is megtanulhatja felismerni. A fára festett színek az egészségre ártalmatlanok.

 

Paraméterek

Hosszúság/mélység
23 cm Kész!
Szélesség
11 cm Kész!
Magasság
13 cm Kész!

Méret és súly

Hosszúság/mélység
23 cm Kész!
Szélesség
11 cm Kész!
Magasság
13 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Simba fa munkapad tartozékokkal
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Simba Dřevěný pracovní stolek s příslušenstvím. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Simba Holzarbeitstisch mit Zubehör. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Simba Holzarbeitstisch mit Zubehör.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ