Simba: Steffi Glam party ruha

Termékkatalógus
Simba: Steffi Glam party ruha
Baba kiegészítő - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif4032 Termékszám:  4006592509620 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Simba: Steffi Glam party ruha

Ezek a meseszép Glam party ruhák tökéletes megjelenést nyújtanak minden 29 cm-es babának, köztük Steffi babáidnak is. A 3 éven felülieknek ajánlott szett három különféle változatban kapható. A szettek mindegyike egy elbűvölő ruhát és egyéb kiegészítőket tartalmaz, melyekkel babád a party királynője lehet. A három változat közül az aktuálisan készleten lévőt szállítjuk.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Főbb jellemzők

  • Steffi Glam party ruha a kis divatrajongóknak és babáiknak
  • Az összes szükséges kiegészítővel együtt
  • 29 cm-es babákhoz
  • 3 éves kortól ajánlott

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Simba: Steffi Glam party ruha Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Simba Šaty Steffi Glam Party. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Šaty Simba Steffi Glam Party. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Simba Šaty Steffi Glam Party. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Simba Šaty Steffi Glam Party.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ