Simba Fürdőállatkák

Termékkatalógus
Simba Fürdőállatkák
Vizijáték - magassága 13,5 cm, 12 hónapos kortól ajánlott
Kód:  HRAif4274 Termékszám:  4006592496784 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Simba Fürdőállatkák

 

A fürdés a mindennapi rutin része. Minden kisgyerek tudja, hogy a higiénia fontos, azonban gyakran még ennél is fontosabb számukra a szórakozás. Miért ne lehetne a kettőt egybekötni? Ha a gyerekek a fürdést szórakozásként élik meg, biztos lehet benne, hogy a fontos higiéniai szokásokat elsajátítják a jövőre nézve is. Ebben nyújtanak segítséget a Simba játékgyártó Fürdőállatkái. A Fürdőállatkákat tapadókoronggal látták el, melynek köszönhetően egymásra tapaszthatók, vagy az alapra, esetleg valamilyen más sima felületre. Ha a gyerkőcök ilyen mókás, vízi játékkal fürödhetnek, biztos lehet abban, hogy ki sem akarnak majd jönni a kádból.

Melyek a Fürdőállatkák legjobb tulajdonságai?

  • Játék, amely szórakoztatja a gyerekeket a vízben
  • Segít a higiéniai szokások elsajátításában
  • Kiváló minőségű műanyagból készült, a vízben való játszásra tervezték
  • A tapadókorongok segítségével könnyen egymásra tapaszthatók, vagy rögzíthetők sima felületekre

Vízi móka a Simba Fürdőállatkákkal

A Simba Fürdőállatkák szett négy, 13,5 cm-es állatkából áll, amelyek kiváló minőségű műanyagból készültek, és melyeket kifejezetten a vízben való játszásra terveztek. Minden egyes állatkát tapadókoronggal láttak el, így könnyen az alaphoz, vagy egymáshoz tapaszthatók. A Fürdőállatkák lányoknak és fiúknak egyaránt ajánlott 12 hónapos kortól.  

 

Paraméterek

Hosszúság/mélység
13,5 cm Kész!

Méret és súly

Hosszúság/mélység
13,5 cm Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Simba Fürdőállatkák Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Simba Zvířátka do vany. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Simba Zvířátka do vany. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Simba Zvířátka do vany. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Simba Zvířátka do vany.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ