Pedálos quad, piros

Termékkatalógus
Pedálos quad, piros
Pedálos négykerekű - lányoknak és fiúknak, alsó korhatár: 3 év
Kód:  HRA713a3 Termékszám:  3016200006008

Pedálos quad, piros

A kis pedálos gyermek quad remek játék csemetéjének. Melyik gyermek ne vágyna arra, hogy egyedül vezethessen autót! A quadnak köszönhetően gyermeke mindenekelőtt elsajátíthatja a pedálok megfelelő használatát, hogy később a kerékpározás tanulása során ez már ne okozzon problémát. A pedálos négykerekű tökéletesen megtartja stabilitását, továbbá rendkívül ellenálló, minőségi műanyagból készült, így tökéletesen biztonságos gyermeke számára. A játék használható akár otthon is, a szobában, ám gyermeke valószínűleg sokkal jobban fogja élvezni a kinti "furikázást", melynek során igazán megcsillogtathatja vezetési képességeit.

Kislánya vagy kisfia nem szeret Önnel sétálni? Ez már a múlté! Meglátja, most már ők maguk fognak könyörögni, hogy menjenek el sétálni. Ez a játék már régóta örvendezteti meg a gyerekeket, s bár más formában, de mindannyian ismerjük a pedálos kis autókat gyermekkorunkból. A régi játék most új, modern köntöst kap, amely a mai gyerekek minden elvárásának tökéletesen eleget tesz. Vidám piros színe igen tetszetős, s nem mellékesen biztosítja gyermeke megfelelő láthatóságát.



Méret:
84 x 50 x 56cm

Ajánlott korosztály:
3+


A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pedálos quad, piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Šlapací čtyřkolka červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Šliapacia štvorkolka červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pedal Quad Bike, rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pedal Quad Bike, rot.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ