Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sluban Dream Girls - szalon háziállatoknak

Termékkatalógus
Sluban Dream Girls - szalon háziállatoknak
Építőjáték 30 darab, az ajánlott korosztály 6 éves kortól
Kód:  HRAa8176 Termékszám:  6938242952853
Sluban Dream Girls - szalon háziállatoknak Megszűnt

Sluban Dream Girls - szalon háziállatoknak

A tervezők kiadás Sluban Girls álmok ideális játék, hogy segítsen valóra álmait minden okos lány. Babafelszerelés Sluban Girls álmok épül azonos elven lego, így kiegészítést ad helyet dolgozni kis stavitelek saját fantáziáját. Az egyes kockák készülnek minőségű, tartós anyagok és is készülnek illő színeket közvetlenül az álomszerű fogalmak kislány.

A készlet tartalmaz 30 darab, amelyből meg lehet építeni egy szalon az állatok számára. Ez is egy szalon berendezések és figura macskák és szalon munkás. A tervezők szalon háziállatoknak kompatibilis más tégla az azonos kiadás, amelyből a gyermek lehet építeni egy egész város tele van üzletekkel, autók és állatok. Az eredmény lehet egy színes és élvezetes gazdag környezet, amit a lányok az épület álmaikban.

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

legfontosabb jellemzői

  • Lányok álmok Edition támogatja a képzelet és a motoros készségek, a lányok
  • Tartós anyagból készült
  • Készült gyönyörű színek, melyek együtt dallamok
  • Egyéni készletek kiadás kötődni és nem képez a város tele van minden, ami kislány álma

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sluban Dream Girls - szalon háziállatoknak
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sluban Girls Dream - Salón pro domácí mazlíčky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sluban Girls Dream - Salón pre domácich miláčikov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sluban Dream Girls - Salon für Haustiere. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sluban Dream Girls - Salon für Haustiere.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ