A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Kicsi világ - Vízi állatok

Termékkatalógus
Kicsi világ - Vízi állatok
Kreatív szett - gyöngyök száma: 2000 db, ajánlott korosztály: 5 éves kortól
Kód:  HRAa8781 Termékszám:  028178035013 Gyártó honlapja:

Kicsi világ - Vízi állatok

Hagyja, hogy gyermekei kreatívan játszhassanak. Ez a kreatív szett vasalható gyöngyökből áll, melyek nem csak jó szórakozást garantálnak, hanem hasznos és hatékony eszközök a képzelőerő, ügyesség, türelem és formák, finom motoros készségek és színek fejlesztéséhez, illetve felismeréséhez. A játék szórakoztató és észre se fogják venni, mennyi fontos készséget sajátítanak el.

A szett témája a vízi állatok - a csomagban 2000 gyöngy és egyéb kiegészítők találhatóak. Élje át a remek szórakozást gyermekeivel.

Fő előnyei

  • Képzelőerő és egyéb készségek fejlesztése
  • Türelem és motoros készségek fejlesztése
  • Minőségi, kreatív játék, mely számos díjat nyert

 

Téma:
vízi állatok

Gyöngyök száma:
2000 db

A csomag tartalma:
alátétek - csikóhal és béka
minta
vasalópapír
instrukciók

Ajánlott korosztály:
5 éves kortól

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009. június 18-i játékok biztonságára vonatkozó biztonsági előírásainak és minden jogi normának a cseh jogszabályok szerint. Természetesen kap megfelelőségi nyilatkozatot.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kicsi világ - Vízi állatok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Malý svět - Vodní zvířátka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Malý svet - Vodné zvieratká. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Small World - Wassertiere. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Small World - Wassertiere.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ