Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Smoby Cotoons fürdetőszék

Termékkatalógus
Smoby Cotoons fürdetőszék
Gyerek ülőke - teherbírás: 6-13 kg - ajánlott: 6 hónapos kortól
Kód:  HRAif4877 Termékszám:  3032161106052 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Smoby Cotoons fürdetőszék

A Smoby Cotoons fürdetőszék biztonságos és élményekben gazdag fürdést garantál gyermekének. Csöppsége kétségtelenül élvezni fogja a fürdetést! Az asztal rész könnyedén leválasztható az ülésről, és később igény szerint visszailleszthető. A gyermeke minden helyzetben kényelmesen ülhet a székben. A teljesen biztonságos széknek köszönhetően a szülő mindkét keze felszabadul, ami jelentősen megkönnyíti a napi fürdetést. 

Smoby Cotoons fürdetőszék főbb jellemzői

  • Biztonságos fürdőzést garantál gyermekének.
  • A játszó asztal leszerelhető.
  • 6 hónapos kortól ajánlott.
  • Rózsaszín kivitelben. 

Játékos fürdés a Smoby Cotoons fürdetőszékkel

Smoby Cotoons  fürdetőszékkel teljes biztonságban tudhatja gyermekét fürdetés közben. Csak válassza le a frontális kis asztallapot, ültesse be gyermekét a székbe, majd ha a csöppség kényelmesen elhelyezkedett, egyszerűen helyezze vissza az elülső játék pultot. 3 különböző játék található a kis pulton. A békajelmezbe bújtatott kisgyerek figurája biztosan tetszeni fog csöppségének, amit a job oldalon elhelyezkedő virág alá be is ültethet. Középen egy apró tégelyben gyűlik a víz a virágnak, ami  aztán majd kiadós zuhanyként szolgál icipici karakternek. 

Teherbírás: 
6-13 kg
 

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Smoby Cotoons fürdetőszék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smoby Cotoons do vany růžové. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Smoby Cotoons do ružových kúpeľov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Smoby Cotoons do vany růžové. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smoby Cotoons do vany růžové.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ