Smoby Nature házikó gyerekeknek konyhával

Termékkatalógus
Smoby Nature házikó gyerekeknek konyhával
Játékház - minőségi műanyag, UV védelem, méretek: 110 x 127 x 145 cm,2 éves kortól
Kód:  HRAif4076 Termékszám:  3032168107021 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Smoby Nature házikó gyerekeknek konyhával Megszűnt

Smoby Nature házikó gyerekeknek konyhával

Ha szép az idő, kiküldjük a gyerekeket játszani, hogy minél több időt töltsenek a friss levegőn, és ne otthon tabletezzenek. Egyik kertből sem hiányozhat a homokozó, de mellette biztosan jól mutatna egy kerti házikó a gyerekek számára. El sem hinné, mennyi szórakoztató dolgot élhetnek át a gyerekek egy ilyen játszóházban! A Smoby Nature házikóban konyha is található (a teljes felszereléssel együtt), melyben a gyerekek nagy örömüket fogják lelni.

A Smoby Nature házikó főbb jellemzői:

  • jó szórakozás a kertben
  • konyha a teljes felszereléssel együtt
  • tetszetős zöld-vörös színű kivitelezés
  • UV védelem
  • könnyű összeszerelés

Hívd meg a barátaidat ebédre a kerti házadba!

A gyermek játszóház zöld-piros színben kapható a szabadtéri konyhával együtt. Legfőbb előnyei a stabil falak, az ablakok, a tolóreteszek és az ajtónyílások, így a gyermekek bármikor fogadhatják a látogatóikat. A konyhában karos csap, egy főzőlap, további fontos konyhai eszközök találhatók. Az egész kerti házikó minőségi műanyagból készült, és védi a gyermekeket a káros UV sugárzástól. A Smoby Nature kerti házikó konyhával alkalmas kisfiúk és kislányok számára 2 éves kortól.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Smoby Nature házikó gyerekeknek konyhával Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smoby Domeček Nature s kuchyní. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Smoby Domeček Nature s kuchyní. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Smoby Domeček Nature s kuchyní. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smoby Domeček Nature s kuchyní.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ