Sphero Spider-Man App-Enabled Superhero

Termékkatalógus
Sphero Spider-Man App-Enabled Superhero
Robot - szuperhős, kompatibilis iOS / Android készülékekkel, Bluetooth Smart BLE csatlakozás, 2 órás üzemidő, kifejező animált szemek az LCD képernyők segítségével
Kód:  DDV2011a Termékszám:  SP001ROW

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sphero Spider-Man App-Enabled Superhero

Hozza el gyermekének a „Marvel család“ szuperhősét, a csodálatos Pókembert, és biztosan felragyog a szeme, csak úgy, mint Pókemberé! A Pókember játékrobotnak teljesen animált szeme van, amely kis LCD képernyőkből áll, melyek az animáció széles skáláját képesek megjeleníteni. Jó minőségű hangszórókkal szerelték fel, és a szoftveres beállításainak megfelelően interaktívan kommunikál a gyermekével. A kis szuperhős Bluetooth technológiával, WiFi-vel, és nagy teljesítményű tölthető akkumulátorral van felszerelve, hogy biztosítsa a maximálisan kényelmes és hosszú játékot.

A Sphero robot Spider-Man főbb jellemzői

  • Kifejező, teljesen animált szemek
  • Vezeték nélküli kapcsolat
  • Egyszeri feltöltéssel két órán át tartó szórakozást kínál
  • Jó minőségű hanglejátszás
  • Interaktív kommunikáció
  • Alkalmazás segítségével összeköthetjük az okostelefonunkkal
  • Puha, szilikonos felület

Az okostelefonnal kommunikáló szuperhős

A Sphero játékrobotokat nagyfokú interaktivitás jellemzi, amely alól a Pókember modell sem kivétel. Az Android és iOS alkalmazáson keresztül a gyerekek különféle utasításokat adhatnak neki, és hosszasan beszélgethetnek vele. A robot történeteket mesél, vagy vicceket mond. Reagál, ha elmegy mellette valaki, vagy ha egyéb más mozgást érzékel, valamint ébresztőként is funkcionál. Minden gesztusét a jó minőségű hangszórók és az animált LCD szemek segítségével fejezi ki.

Mindig készen áll, és egyben naprakész

A Pókember robot szuperhős felületét szilikon réteggel vonták be, és nem jelent veszélyt kisgyermekek számára sem. A csomagban talál egy állványt micro USB vezetékkel, amely a játék töltésére szolgál. Beépített WiFi-vel van ellátva, amelynek segítségével mindig elérhetők a legaktuálisabb szoftverfrissítések és a legújabb trükkök. Beállíthatja a telepített szoftver automatikus frissítését is.

Paraméterek

Téma
Pókember Kész!

Innen ismerheted

Téma
Pókember Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sphero Spider-Man App-Enabled Superhero. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sphero Spider-Man App-Enabled Superhero. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sphero Spider-Man App-Enabled Superhero. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sphero Spider-Man App-Enabled Superhero.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ