Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Spy Gear - adóvevő

Termékkatalógus
Spy Gear - adóvevő
Játékszett - a kis kémeknek, 6 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa5951 Termékszám:  6021657 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Spy Gear - adóvevő

Egy vérbeli kém állandó kapcsolatban áll csapatával. Tudomása van arról, hol és mi történik, és tájékoztatja társait, hogy mit terveznek ellenük, valamint, hogy veszélyben vannak-e. Ez az adóvevő nélkülözhetetlen eszköze a kis ügynöknek, hiszen segítségével tud a távolból is kommunikálni társaival. Mi van, ha támad az ellenség? Értesíteni kell a csapatot. Ugyanakkor fennállhat az árulás veszélye... vagy mi van akkor, ha az ellenség kihallgatja a beszélgetést? Ilyen esetekben titkos kódokat is használhattok, hogy az ellenség ne hallja, miről beszéltek. Továbbá írhattok üzeneteket és figyelmeztetéseket a Morse ábécé segítségével.

Főbb jellemzők

  • Kapcsoló gomb - beszéd és vétel üzemmód
  • Beépített, kiváló minőségű mikrofon
  • Tartós műanyag kialakítás
  • Elegáns megjelenés
  • 2 db 9 V-os elemmel működik, amelyeket külön vásárolhatsz meg

Ajánlott életkor:
6 éves kortól


Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK Európai Parlament és Tanács irányelveinek, valamint a vonatkozó cseh jogszabályoknak. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozat is rendelkezésre áll. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Spy Gear - adóvevő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spy Gear - Vysílačka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spy Gear - Vysielačka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spy Gear Spielset - Sender. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spy Gear Spielset - Sender.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ