30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Staedtler Broadliner Triplus 338 Box vastaghegyű filctoll készlet, 10 szín

Termékkatalógus
Staedtler Broadliner Triplus 338 Box vastaghegyű filctoll készlet, 10 szín
Filctoll - 0,8 mm, 10 szín
Kód:  HRAif3889 Termékszám:  4007817338117

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Staedtler Broadliner Triplus 338 Box vastaghegyű filctoll készlet, 10 szín Megszűnt

Staedtler Broadliner Triplus 338 Box vastaghegyű filctoll készlet, 10 szín

Amennyiben Ön kreatív egyénnek vallja magát, biztosan imádni fogja a Stadtler filctoll készletét. A színes filctollakat Ön is garantáltan meg fogja szeretni elsősorban háromszög keresztmetszetű, ergonomikus formájuknak köszönhetően, amely kényelmes fogást biztosít, így több órán keresztül is elrajzolgathat. A Broadliner Triplus Box filctollakat vízbázisú tintával látták el, így kismoshatók szintén minden típusú textilanyagból. A népszerű vastaghegyű filctollakat műanyag dobozkában szállítjuk, amely egyrészt megakadályozza, hogy a tollak elvesszenek, másrészt akár a filctollak állványaként is funkcionálhat.

 

A Triplus Box Staedtler vastaghegyű filctoll készlet legfontosabb jellemzői

  • ergonomikus háromszög keresztmetszetű forma
  • extra széles hegy
  • a műanyag doboz állványként is funkcionálhat
  • a filctollak kupak nélkül is kitartanak több napig
  • vízbázisú tinta
  • kimosható a legtöbb textilanyagból

Élvezze a színeket a Staedtler vastaghegyű filctollakkal

A filctoll készlet összesen 10 színt tartalmaz. Kiváló minőségű vastaghegyű filctoll szettről van szó, amely telt és élénk színeket kínál, így nem kell aggódnia a gyenge, fakó árnyalatok miatt, amelyek a papíron gyakorlatilag meg sem látszódnak. A filctollak extra széles heggyel rendelkeznek, mely 0,8 mm vastag nyomot hagy a papíron, így színezésre és írásra egyaránt alkalmasak. Ha Önnel is előfordul olykor, hogy elfelejti visszazárni a filctollak kupakját, mikor félbehagyja a rajzolást, akkor biztosan nagy örömmel fogja venni, hogy ezek a filctollak nem száradnak ki egykönnyen - kupak nélkül több napon keresztül kitartanak. Hagyja képzeletét szabadon sodródni a fantázia csupaszín hullámain, melynek termékeit a Triplus Box minőségi filctollainak köszönhetően egyszerűen papírra vetheti, minden apró részlettel együtt.

 

 

 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Staedtler Broadliner Triplus 338 Box vastaghegyű filctoll készlet, 10 szín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Staedtler Broadlinery Triplus 338 Box 10 barev. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Staedtler Broadlinery Triplus 338 Box 10 barev. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Staedtler Broadlinery Triplus 338 Box 10 Farben. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Staedtler Broadlinery Triplus 338 Box 10 Farben.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ