A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Star Wars 3.75" figura – Sabine Wren

Termékkatalógus
Star Wars 3.75" figura – Sabine Wren
Játékszett - ajánlott 4 éves kortól
Kód:  HRAa8435g Termékszám:  ASRT5010994962203 Gyártó honlapja:

Star Wars 3.75" figura – Sabine Wren

A hozzávetőlegesen 10 cm magas, mozgatható lábú fugurák legújabb kiadása a legendás Star Wars és Rouge One hőseinek háború tépázta arcait mutatja be. Ezért van mindegyikük felszerelve egy ikonikus kiegészítővel és egy rájuk jellemző harci fegyverrel. Éld újra a galaktikus kalandokat, és téj vissza a Star Wars világába. Ki ez a színes hős, aki a Birodalom ellen harcol? Ez bizony a mandalori Sabine Wren, akinek a végletekig kidolgozot figuráját most a kezedben tarthatod. Ezzel a speciális fegyverrel graffitit lehet festeni, dolgokat hajigálni a levegőbe: a Birodalom tudtára szeretné adni, hogy ez az ő feladata. Ajánlott 4 éves kortól.

Paraméterek

Játék magassága
10 cm Kész!

Játék magassága

Játék magassága
10 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Star Wars 3.75" figura – Sabine Wren Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Wars 3.75" Figurka – Sabine Wren. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Star Wars 3.75" Figúrka – Sabine Wren. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Wars 3.75 Zoll Figur – Sabine Wren. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Wars 3.75 Zoll Figur – Sabine Wren.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ