Star Wars 7. rész - Finn

Termékkatalógus
Star Wars 7. rész - Finn
Figura - 9,5 cm magas, 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa6261f Termékszám:  ASRT5010994920388 Gyártó honlapja:

Star Wars 7. rész - Finn

Tapasztald meg a Star Wars hetedik epizódjának kalandjait a volt birodalmi gyalogos, FN-2187 Rohamosztagos szemszögéből! Lépj be a Star Wars világába, és éld át újra a lenyűgöző történet. A szavad is eláll majd Finn váratlan fordulataitól és lélegzetelállító tetteitől, melyeknek köszönhetően végül hőssé válik. Ahhoz, hogy túléld eme csatákkal és hatalmas ellenségekkel teli világot, hatékony fegyverre és kiegészítő berendezésekre is szükséged lesz. A figura tetszés szerint kombinálható a sorozat többi tagjával, így bármilyen, számodra érdekes szituációt eljátszhatsz. 

Legfontosabb jellemzői

  • Mozgatható figura a Star Wars összes rajongója számára
  • Minőségi és részletgazdag kidolgozásának köszönhetően expozícióhoz és játékra is alkalmas
  • Kompatibilis a sorozat többi tagjával
  • Apró alkatrészeket tartalmaz, így 4 év feletti gyermekek számára készült

Star Wars

Az első, 1977-es vetítése óta a Star Wars egy kultikus sci-fi sorozattá nőtte ki magát. Ezen márkanév alatt a szerző és rendező, George Lucas, egy lenyűgöző univerzumot hozott létre, mely legfőképp a Sith és Jedi rendek közötti konfliktusra fókuszál. A történet a népszerű filmek mellett a könyvadaptációkban, a számítógépes játékokban és a TV sorozatokban bontakozik ki igazán.

 

Paraméterek

Játék magassága
9,5 cm Kész!

Játék magassága

Játék magassága
9,5 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Star Wars 7. rész - Finn Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Wars Epizoda 7 - Finn. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Star Wars Epizóda 7 - Finn. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Wars Epizoda 7 - Finn. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Wars Epizoda 7 - Finn.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ