30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Star Wars ajándékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
0 éves kortól
18 éves kortól
-
Star Wars játékok

Star Wars játékok és gyűjthető tárgyak

A Csillagok háborúja, más néven Star Wars George Lucas életművéből, a legelső film, a Csillagok háborúja: IV. epizód - Egy új remény megjelenésével vált világméretű jelenséggé. A Csillagok háborúja a gyerekrajongók körében is megugrott, miután a Walt Disney Company átvette a franchise-t, és a cég készítette az utolsó két filmet, valamint a The Mandalorian sorozatot, amelyben Baby Yoda is szerepel.

Darth Vader

Star Wars - Darth Vader

A Csillagok háborúja világának meghatározó alakja Darth Vader, a Sith-ek sötét ura. Spoiler riadó - Anakin Skywalker-ből lett Darth Vader, Luke és Leia hercegnő apja, akit a Sith nagyúr, Darth Sidious (Palpatine császár) manipulált és befolyásolt. Darth Vader megküzdött Luke-kal, a fiával, és rájött, hogy a császár nem változtatta meg teljesen. Egy sorsfordító pillanatban megölte Palpatine császárt, és ezzel beteljesítette a Jedi próféciát a Kiválasztottról, akinek egyensúlyt kellett teremtenie az Erőben, amiért Anakint felvették a Jedi Rendbe. Darth Vader meghatározó jellemzője a fekete ruha és a nagyon sajátos lélegzetvétele.

Grogu, azaz Baby Yoda

Grogu, más néven Baby Yoda, a Mandalorian című sorozatban tűnt fel és gyorsan a Csillagok háborúja rajongók közkedvelt figurájává nőtte ki magát. Grogu ugyanannak a fajnak a gyermeke, mint Yoda és Yaddle, ezért nevezik őt Baby Yodának. Az Erő használatának képessége kivételes, talán éppen emiatt kellett volna a Mandalorian-nak elfognia és átadni a Galaktikus Birodalom megmaradt részének. A Mandalorian azonban a fogadott apjává vált, és megvédi Grogut a Birodalommal szemben.

Baby Yoda - Grogu
Boba Fett

Star Wars - Boba Fett

A Csillagok háborúja űrbéli fejvadásza, Boba Fett először az eredeti Csillagok háborúja trilógiában tűnt fel, először a Birodalom, majd a következő epizódban Jabba a Hutt bűnöző alkalmazásában. Boba Fett szinte minden Csillagok háborúja epizódban feltűnt, és a Mandalorian sorozatban is megtalálta a helyét. Saját sorozatát, a Boba Fett könyvét 2021 végén mutatták be.

Most, hogy bemutattunk néhány Csillagok háborúja karaktert, beszéljünk arról, hogy miről is szólnak a Csillagok háborúja filmek. Az egész koncepció a Jedi Rend és a Sith-ek közötti konfliktusról szól, és titokzatos űrbeli helyszínekre és izgalmas csatákra számíthatsz, amelyeket a Star Wars ajándéktárgyak és mindenféle merchandise-ek segítségével újra átélhetsz kedvenc Star Wars hőseiddel.

Star Wars: Rise of Skywalker - a fő saga befejezése

A 2019-es év kilencedik és egyben utolsó része a Star Wars: Rise of Skywalker címet viseli, és a Star Wars Az ébredő Erő és Az utolsó Jedi után következik. A közönség egy távoli utazásra számíthat egy titokzatos galaxisba, ahol a szabadságáért vívott végső küzdelemre kerül sor, és a Skywalker-saga véget ér. Eljön végre a béke?

Star Wars figurák és plüssfigurák - nem csak a gyűjtők örömére

A Star Wars figurák és plüssfigurák gyűjtőknek és gyerekeknek is alkalmasak, akik szeretnék kedvenc hőseiket kéznél tartani. Yoda, Darth Vader, Chewbacca és sok más figura éjszakai fényként is szolgálhat, így a gyerekek éjszaka is láthatják a karakterüket. A Star Wars plüssfigurák a kicsiknek is alkalmasak, hiszen többek között biztonságérzetet adnak a gyerekeknek. Különféle figurák és plüssfigurák széles választékát találod különböző mintákban és méretekben.

Star Wars készletek, kirakósok és játékok az egész család szórakoztatására

A Csillagok háborúja készletek, kirakósok és játékok remek szórakozást nyújtanak ennek a halhatatlan űr-sagának minden rajongója számára. A kirakókkal gyakorolhatod a finommotoros képességeket, a készletekkel pedig életre keltheted kedvenc pillanataidat és ikonikus jeleneteidet. A Csillagok háborúja legendás világába csábítanak vissza a társasjátékok, amelyekben kedvenc hőseiddel az Erő sötét oldala ellen küzdhetsz.

i

Legnépszerűbb építőkészletek - LEGO Star Wars

Ha szereted az építőszetteket, nézd meg a LEGO Star Wars-t, amely igazi építési élményt nyújt és megbízható klasszikusnak számít az építőszettek között.

A Star Wars számítógépes és konzolos játékok segítségével meglátogathatod a filmek helyszíneit

A Star Wars számítógépes és konzoljátékok azonnal elrepítenek a filmekbe, és csak rajtad múlik, hogyan fejlődik a játék. Az elején kiválasztod, hogy a kilenc film közül melyikben szeretnél játszani, majd választhatsz, hogy melyik Csillagok háborúja karaktert szeretnéd képviselni, legyenek azok hősök vagy gonosztevők. Ezután elindulhatsz a saját, kalandokkal teli utazásodra a galaxisban.

Iskolába a Star Wars-szal - iskolai felszerelések

A Csillagok háborúja iskolaszerek nem hiányozhatnak egyetlen iskolás fiú Csillagok háborúja készletéből sem. A gyerekek a praktikus hátizsákban tárolhatják iskolai felszereléseiket vagy egy kis uzsonnát, amit a kirándulásra is magukkal vihetnek, a kedvenc hősüket ábrázoló stílusos jegyzetfüzet pedig egész nap kéznél lesz.

Star Wars figurák és plüssállatok
Figurák és plüssállatok

Star Wars építőkészletek
Építőkészletek

Star Wars számítógépes és konzoljátékok
Számítógépes és konzoljátékok

Star Wars iskolaszerek
Iskolaszerek

Praktikus Star Wars ajándék bögrék a rajongók számára

A Star Wars bögrék a saga minden kedvelőjének tetszeni fognak. A Csillagok háborúja egy olyan sorozat, amely minden korosztály körében nagyon népszerű, ezért a népszerű motívumokkal ellátott bögrék is remek ajándékot jelenthetnek. Kaphatók vicces, színváltós bögrék vagy utazó bögrék, amelyekkel a hősök útközben is veled lehetnek.

Star Wars ruhák és kiegészítők a mindennapi öltözködés feldobásához

A Star Wars ruhák és kiegészítők a népszerű sci-fi megrögzött rajongói számára klasszikusnak számítanak. Várnak például Mandalorian pólók Baby Yoda vagy Iron Mando motívumokkal, valamint hagyományos pólók a Star Wars logóval. Kibővítheted ruhatáradat egy Csillagok háborúja ruhadarabbal.

Star Wars - The Mandalorian

A Mandalorian az első élőszereplős Star Wars-sorozat, amely az első adás óta világszerte sok rajongót szerzett. A kis hős, Baby Yoda karaktere óriási jelenséggé vált, szinte az egész világot elbűvölte cukiságával.

i

Csillagok háborúja anime?

Egyesek számára talán újdonság, de a legendás saga anime változatát is elkészítették, amely a Star Wars: Visions címet viseli. A Star Wars: Visions hét japán anime stúdió által közösen készített rövid animációs filmek gyűjteménye.

Csillagok háborúja könyvek az olvasmányok kedvelőinek

A Csillagok háborúja könyvek kellemes kikapcsolódást nyújtó olvasmányok azok számára, akik szeretnének egy felejthetetlen utazást átélni a galaxisban és követni kedvenc hőseik sorsát. A könyvek széles választéka áll rendelkezésre, így mindenki megtalálja a kedvére valót. A legfiatalabb olvasók számára például Darth Vader vagy Luke Skywalker sorsának képregényes feldolgozása is létezik.

Star Wars bögrék
Bögrék

Star Wars ruhák
Ruházat

 Star Wars Mandalorian
Mandalorian

Star Wars könyvek
Könyvek

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LEGO® Star Wars™ AT-AT™ 75313 Szállításra kész > 5 db
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 6785 db építőelem van
265 590 Ft

2.
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 1949 darab építőelem van
69 130 Ft

3.
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 282 darab építőelem van
10 990 Ft

Még több
385 termék
4,9 13×
LEGO® Star Wars™ X-szárnyú vadászgép™ 75355
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 1949 darab építőelem van
Szuper ár
69 130 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75355
4,5 36×
LEGO® Star Wars™ Köztársasági hadihajó 75309
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 3292 darab építőelem van
163 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75309
4,9 93×
LEGO® Star Wars™ AT-TE™ lépegető 75337
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 1082 db építőelem van
45 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75337
4,9 77×
LEGO® Star Wars™ Obi-Wan Kenobi Jedi Vadászgépe 75333
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 282 darab építőelem van
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75333
4,1 30×
LEGO® Star Wars™ Luke Skywalker Landspeedere™ 75341
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 1890 darab építőelem van
76 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75341
5,0 37×
LEGO® Star Wars™ A Mandalóri™ sisak 75328
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 584 darab építőelem van
22 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75328
4,9
LEGO® Star Wars™ Császári trónterem™ dioráma 75352
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023, a dobozban 807 darab építőelem van
33 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75352
4,8 35×
LEGO® Star Wars™ A Mandalóri N-1 vadászgép™ Microfighter 75363
LEGO - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 88 db építőelem van
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75363
4,9 83×
LEGO® Star Wars™ A Mandalóri N-1 vadászgépe 75325
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 412 db építőelem van
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75325
4,8 10×
LEGO® Star Wars™ 75364 Új Köztársasági E-Wing™ vs. Shin Hati vadászgépe™
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023, a dobozban 1056 db építőelem van
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75364
4,7 53×
LEGO® Star Wars™ Mos Eisley Cantina™ 75290
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2020, a csomagban 3187 db építőelem van
131 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75290
5,0 12×
LEGO® 75308 R2-D2™
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Star Wars™ sorozat, megjelenés éve 2021, 2314 darabos
97 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75308
4,9 78×
LEGO® Star Wars™ 501. klónkatonák™ harci csomag 75345
LEGO - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 119 darab építőelem van
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75345
4,8 43×
LEGO® Star Wars™ 75362 Ahsoka Tano T-6 jedi shuttle-ja™
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 601 db építőelem van
26 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75362
LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon™ 75192 - LEGO
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 65×
LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon™ 75192
LEGO - gyerek és felnőtt, ajánlott 16 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2017, a dobozban 7541 db építőelem van
339 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75192
5,0
LEGO® Star Wars™ Mandalóri Fang vadászgép vs. TIE elfogóvadász™ 75348
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023, a dobozban 957 darab építőelem van
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75348
4,8 75×
LEGO Star Wars Millennium Falcon 75257
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2019, a csomagban 1351 db építőelem van
55 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75257
4,9 26×
LEGO® Star Wars™ 75368 Darth Vader™ robot
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023, a dobozban 139 darab építőelem van
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75368
4,9 23×
Star Wars Jedi: Survivor - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Star Wars Jedi Survivor a Fallen Order sorozat első részének folytatása. Cal Kestis történetének folytatása öt évvel az első Star Wars Jedi Fallen Order után játszódik. Találkoznunk kéne az összes ismerős szereplővel, beleértve a cuki BD-1 droidot is.
26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0253
4,9 13×
LEGO® Star Wars™ 75366 Adventi naptár
Adventi naptár - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023 - újdonságok, a csomagolásban 320 db építőelem van
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75366
4,6 22×
LEGO® Star Wars™ Obi-Wan Kenobi™ vs. Darth Vader™ 75334
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 408 darab építőelem van
15 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75334
4,8
Star Wars - gamer alátét az asztalra
Gamer egérpad (billentyűzet alá is) - mérete XL, anyaga textil, mérete 80×0,4×35 cm, többszínű kivitel
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0764
4,7 12×
LEGO Star Wars The Skywalker Saga - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW528
4,9 37×
LEGO® Star Wars™ Boba Fett csillaghajója™ Microfighter 75344
LEGO - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 85 db építőelem van
3 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: LO75344

Star Wars ajándékok

Star Wars ajándékok

A Star Wars ajándékok kategóriában összesen 385 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó star Wars ajándékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább star Wars ajándékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb star Wars ajándékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: star Wars ajándékok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ