Shop roku 30 dnů na vrácení

Star Wars Elektronikus figura - Kanan Jarrus

Termékkatalógus
Star Wars Elektronikus figura - Kanan Jarrus
5 1 értékelés
- ajánlott 4 éves kortól
Kód:  HRAa8437a Termékszám:  ASRT5010994962241 Gyártó honlapja:

Star Wars Elektronikus figura - Kanan Jarrus

Ez az új kollekció 30 cm magas, végtagjait elektronikusan mozgató akciófigurákat vonultat fel új megjelenésben a legendás Star Wars sorozatból és a Rogue One filmből. A figurák valójában reagálnak a környezetükben történő változásokra, és automatikusan adnak fény- és hangjelzéseket. Előre megfogalmazott kifejezésekkel is tudnak kommunikálni, és felismerik - majd reagálnak is - a körülöttük történő mozgásokra, mint például futásra, sétálásra, repülésre vagy lövöldözésre. És ez még nem minden. Csak illeszd be a kiegészítőket (összesen 4 darab - pisztoly és egyéb kiegészítők) és számos új hang- és fényeffektettel, valamint új mondatokkal bővül az eszköztárad!

Főbb jellemzők

  • Fény- és hangeffektek
  • Kifejezéseken keresztül kommunikál
  • Felismeri és reagál a mozgásokra
  • 4 kiegészítő
  • Kifinomult tervezés a legkisebb részletekig

Kanan Jarrus, a melankólikus

Éld újra a galaktikus kalandokat, és térj vissza a Csillagok hábrúja világába. Milyen érzés az Erő oldalán harcolni? Ez a melankólikus, fiatal Jedi lovag már sok tapasztalattal rendelkezik ezen a téren. Ismerd meg Kanan Jarrus-t, aki most csatlakozott a részletekig pontosan kidolgozott Csillagok háborúja karakterek sorához. Kanan Jarrus a birodalmi rohamosztagosoktól és az Inkvizítortól tartva lecserélte a lézerkardját egy megbízható lőfegyverre, de a Szellem űrhajó legénysége emlékeztette az Erővel fennálló kapcsolatára, és segített neki visszakapni a jó oldalon történő harc vágyát. A játék négy éves kortól ajánlott.

Paraméterek

Játék magassága
30 cm Kész!

Játék magassága

Játék magassága
30 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Star Wars Elektronikus figura - Kanan Jarrus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Wars Elektronická figurka – Kanan Jarrus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Star Wars Elektronická figurka – Kanan Jarrus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Wars Elektronická figurka – Kanan Jarrus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Wars Elektronická figurka – Kanan Jarrus.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ