A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Star Wars Hero Mashers - Sith speeder figura

Termékkatalógus
Star Wars Hero Mashers - Sith speeder figura
4,0 1 értékelés
Figura - 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa5834a Termékszám:  ASRT5010994916459 Gyártó honlapja:

Star Wars Hero Mashers - Sith speeder figura

Helyezkedj el a Bloodfin Speeder-ben és tapasztald meg a Csillagok háborújának legnagyobb csatáját az egyik legszembetűnőbb negatív szereplő, Darth Maul Sith Lord karakterével. A személyre szabott járműnek, a módosított FC-20 speedernek köszönhetően minden, a lázadók ellen vívott csatába időben odaérsz majd. Útközben elpusztíthatod az ellenfeleket a beépített lézerágyú segítségével. Ahhoz, hogy a közelharcban is learathasd a babérokat, rendelkezésedre áll egy jellegzetes dupla-pengés fénykard is. Minden kiegészítő kombinálható a sorozat többi elemével, így bármilyen történetet eljátszhatsz, amely biztos kihívást jelent majd.

Főbb jellemzők

  • Mozgatható figura minden Star Wars rajongó számára
  • A minőségi és részletes feldolgozásnak köszönhetően a figura alkalmas a kiállításra és játékra egyaránt
  • Kompatibilis a sorozat többi darabjával 
  • Kisméretű részeket tartalmaz, így gyermekeknek 4 éves kortól ajánlott

Csillagok háborúja az otthonodban

Az 1977-es mozipremier óta a Csillagok háborúja igazi kultusz sci-fi alkotássá nőtte ki magát. A szerző és rendező George Lucas igazán látványos környezetet teremtett meg, amely a Jedik és a Sith-ek közötti konfliktusra összpontosít. A népszerű filmek mellett ez a történet számos könyv, számítógépes játék és televíziós sorozatot alapja is egyben.

Paraméterek

Téma
Csillagok háborúja Kész!

Innen ismerheted

Téma
Csillagok háborúja Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Star Wars Hero Mashers - Sith speeder figura Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Wars Hero - Sith speeder. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Star Wars Hero - Sith speeder. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hasbro Hero Mashers Star Wars - Sith Speeder & Darth Maul. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hasbro Hero Mashers Star Wars - Sith Speeder & Darth Maul.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ