A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Star Wars Rebels - Inquisitor figura, 50 cm

Termékkatalógus
Star Wars Rebels - Inquisitor figura, 50 cm
Figura - 50 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa5935b Termékszám:  ASRT0039897835709 Gyártó honlapja:

Star Wars Rebels - Inquisitor figura, 50 cm

Éld át a Star Wars Rebels legizgalmasabb pillanatait ezzel a gondosan kidolgozott, 50 cm-es Inquisitor figurával. Az Erőt jól kezelő Inkvizítor képzett pilóta és fénykard párbajhős, akit Darth Vader megkért, hogy vadásszon le és semmisítsen meg egy szökött Jedit. Fehér bőrű, sárga szemű, hosszú karú Jedi vadász, piros fénykardjával senki sem meri felvenni a harcot. Ez a különleges figura nem hiányozhat a Te Star Wars gyűjteményedből sem! 3 éves kortól ajánlott. 

Legfontosabb jellemzők

  • Részletgazdagon kidolgozott akciófigura
  • Star Wars Rebels széria
  • Lézerkard, mely a kezébe adható
  • Magasság: 50 cm
  • Vigyázat, apró alkatrészeket tartalmaz, - nem ajánlott 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára
  • 3 éves kortól ajánlott

Star Wars: Lázadók 

Amerikai televíziós 3D-s számítógépes animációs sorozat, amely George Lucas Csillagok háborúja című kitalált története alapján készült. A történet a jedik és a sithek konfliktusára épül, főszerepben Anakin Skywalker-rel (Darth Vader), aki egy Jedi tanítványa, majd később a sötét oldal vezére lesz, és a galaxis uralmára törekszik.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i a játékok biztonságáról szóló rendeletének és a cserh jogi szabályozásnak. Természetesen egy megfelelőségi nyilatkozat is áll rendelkezésre.

 

Paraméterek

Játék magassága
50 cm Kész!
Téma
Csillagok háborúja Kész!

Játék magassága

Játék magassága
50 cm Kész!

Innen ismerheted

Téma
Csillagok háborúja Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Star Wars Rebels - Inquisitor figura, 50 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Wars Rebels - Figurka 2. kolekce The Inguisitor. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hviezdne vojny Rebeli - Figurína druhej zbierky Inguisitor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Wars Rebels - Figurka 2. kolekce The Inguisitor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Wars Rebels - Figurka 2. kolekce The Inguisitor.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ