Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Step by Step - 3 részes LEGO Explorer Friends Fireworks szett

Termékkatalógus
Step by Step - 3 részes LEGO Explorer Friends Fireworks szett
Iskolai felszerelés - hátizsákot, teljesen felszerelt tolltartót és tornazsákot tartalmaz, párnázott vállpántok fényvisszaverő csíkokkal, térfogata 18 l, tömege 1200 g, külső méretei 29 x 43 x 19 cm
Kód:  GR498 Termékszám:  4047443206305 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Step by Step - 3 részes LEGO Explorer Friends Fireworks szett Megszűnt

Step by Step - 3 részes LEGO Explorer Friends Fireworks szett

Ez a tűzijáték mintájú Lego Friends iskolatáska-készlet minden elsős számára megédesíti a tanórákat és a házi feladatot. Azon felül, hogy lányok egy szuperdivatos hátizsákkal büszkélkedhetnek a barátnőik előtt, a hátizsákhoz tartozik még egy azonos motívumú tolltartó és egy tornazsák is. Az anatómiai hátizsák könnyű, és a speciális kialakítású pántoknak köszönhetően egyenletesen terheli a gyerek hátát, így megelőzhetők az egészségügyi problémák. A zsinórral összehúzható tornazsák kényelmesen vihető a vállra vetve, de a hátizsákra is rögzíthető.

Miért érdemes megvenni a teljes 3 az 1-ben szettet?

  • Időt takaríthat meg azzal, hogy egy szettben veszi meg a gyermek ízlésének megfelelő felszereléseket
  • A szett elemei azonos motívumúak
  • Olcsóbb, mint ha külön-külön vásárolná meg a felszereléseket
  • A gyerek több tanszerét is ugyanazok a népszerű motívumok díszíthetik

Kényelmes iskolatáska

A szett legértékesebb eleme a 29 × 43 × 19 cm-es anatómiai hátizsák, amely ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kisgyermekek hátára. A tágas fő rekesz ideális notebook és tankönyvek tárolására, az elülső zsebbe pedig tolltartót vagy ennivalót tehet a gyerek. A hátizsák párnázott hátoldala kényelmes légáteresztő anyagból készült, a széles állítható pántok pedig tökéletesen illeszkednek a vállra. Előfordulhat, hogy sötétben kell iskolába menni vagy onnan hazajönni – az ilyen esetekben tesznek jó szolgálatot a biztonsági fényvisszaverő felületek. A két oldalsó zsebben remekül elférnek a palackok, a fogantyúnál fogva pedig kézben is vihető a táska.

Plusz még...

A hátizsák mellett a teljesen felszerelt emeletes tolltartó is jó szolgálatot tesz majd.  A belsejében található szélesebb fülekben jól elfér a vonalzó, a radír, a hegyező, és akár az órarend is. A csemete jó hasznát veheti a tornazsáknak is, melyben magával viheti a tesicuccot a tornaórákra. Csak feldobja a vállára, és már indulhat is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Step by Step - 3 részes LEGO Explorer Friends Fireworks szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Step by Step - 3 dílný set LEGO Explorer Friends Fireworks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Step by Step – 3 dielna súprava LEGO Explorer Friends Fireworsks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Step by Step 3-er Set LEGO Explorer Friends Fireworks. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Step by Step 3-er Set LEGO Explorer Friends Fireworks.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ