Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Step by Step Flower Dream

Termékkatalógus
Step by Step Flower Dream
Iskolai felszerelés - Tartalmaz: teljesen felszerelt tolltartót, táskát, pénztárcát, tasakot, tornazsákot
Kód:  GR427d Termékszám:  4047443171481

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Step by Step Flower Dream

A Virágos Álom 5 db-os iskolai szett tartalmaz egy hátizsákot, egy tele tolltartót, egy tasakot, egy pénztárcát és egy tornazsákot. Az egész szett virág motívumokkal díszített, így ideális iskolás lányok számára. 

A hátizsák kényelmes viseletét és egyenletes súlyelosztását a deréköv biztosítja. A párnázat kellemes, szellőző anyagból készült, amely nagyon könnyű aluminium szerkezetet is tartalmaz, hogy alakja megmaradjon. A nagyobb kényelem érdekében a vállpántok és a deréköv állítható hosszúságúak. A hátizsák mágnese zárral rendelkezik, amely megkönnyíti kinyitását és bezárását. Fényvisszaverő elemei gyermeked biztonságáról gondoskodnak. A hátizsák alján lábak találhatóak, így nem lesz koszos táska.  

A tolltartó márkás, jó minőségű ceruzákkal és egyéb taneszközökkel felszerelt. 7 vastag, törhetetlen belű színes ceruzát, 12 vékony színes ceruzát, grafit ceruzákat, egyenes vonalzót, háromszögvonalzót, radírgumit, dupla hegyezőt és órarendet találsz benne. 

A cipzáros tasak ideális tanszerek: tollak, ceruzásk, ollók stb. tárolására..

A pénztárca rendelkezik egy zsebbel a pénzérmék, eggyel a banjegyek számára, és rekeszekkel a kártyák szegy zseb érmék, bankjegyek zseb és rekesz a kártyákat. Található rajta kulcskarika és nyakpánt is.

A tornazsák könnyen rögzíthető a hátizsákhoz. Első zsebe cipzáros, nagy tárolórésze pedig köteéllel összehúzható. 

Műszaki adatok:

Hátizsák:
Térfogat: 18 l
Tömeg: 1180 g
Külső méretei: 28 x 39 x 22 cm
Belső méretei: 27 x 38 x 21 cm

A készlet tartalma:
Hátizsák
Teljesen felszerelt tolltartó
Tasak
Pénztárca
Tornazsák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Step by Step Flower Dream Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Step by Step Květinový sen. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Krok za krokom Kvetinový sen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Step by Step Blütentraum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Step by Step Blütentraum.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ