Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Step by Step Football

Termékkatalógus
Step by Step Football
Iskolai felszerelés -Ötrészes készlet elsőosztályosoknak AGR tanúsítvánnyal, mely tartalmaz: egy táskát, egy kihajtható és egy hengeres tolltartót, egy pénztárcát és egy tornazsákot
Kód:  HRAif0883 Termékszám:  4047443247568 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Step by Step Football

Kiváló készlet az iskolakezdéshez. Szép, stílusos iskolatáskát szeretne gyermekének, hasznos kiegészítőkkel, mely egyszersmind az egészségét is kíméli?  A készlet tartalmaz egy iskolatáskát, egy kihajtható és egy hengeres tolltartót, egy pénztárcát és egy tornazsákot. A táska kényelmes, könnyű és ergonomikus kialakítású.

A táska erős talpa stabilitást biztosít, valamint megvédi tartalmát a nedvességtől és a szennyeződésektől. Háta ergonomikus kialakítású, párnázott vállszíjai állítható hosszúságúak. A párnázás lélegző anyagból készült, mely a szellőzőnyílásokkal együtt biztosítja a megfelelő légáramlást. Könnyű ám tartós kialakításának köszönhetően a táska igen jól bírja a terhelést. A táska tartozéka egy levehető mellszíj, illetve egy fényvisszaverős fémcsat. A szíjakon fényvisszaverős Reflexite elemek találhatóak, melyek tovább javítják gyermeke láthatóságát és biztonságát. A táskán található még természetesen akasztó is.

Legfontosabb jellemzők

  • 5 db-os készlet - táska, kihajtható és hengeres tolltartó, pénztárca és tornazsák
  • ergonomikus kialakítású hát
  • AGR tanúsítvány
  • Reflexite fényvisszaverő elemek
  • könnyű, de erős és rugalmas szerkezet
  • hőszigetelt elülső zseb
  • formatartás
  • megfelelő légáramlás

Tanúsítvány az egészséges hátért

Az iskolatáska AGR tanúsítvánnyal rendelkezik. Ezt a tanúsítványt független orvosszakértő bizottság ítéli oda, nem az ipar képviselői, akik gyakran érdekeiket helyezik előtérbe az objektív eredményekkel szemben. A tanúsítvány garantálja, hogy a termék kimutatható pozitív hatással van a hát és a gerinc egészségére. 

A táska tárhelye

Táska egyrekeszes, ebbe kerülnek a nehezebb tárgyak a megfelelő súlyelosztás érdekében, illetve itt található egy karabíner a kulcsoknak. A jobb áttekinthetőség érdekében a táska hátuljához gumiszalaggal rögzíthetjük a könyveket. A táska befogadóképességét két oldalsó zseb növeli. Az elülső oldalon hőszigetelt, cipzáras zseb található. Ebben hideg vagy meleg ételek és italok tárolhatóak. 

További felszerelések

A kihajtható tolltartó, mely cipzárral záródik, tartalmaz Lamy tollakat, 7 vastag háromszög ceruzát, 12 vékony háromszög ceruzát, egyenes-, és háromszögvonalzót, radírt, kétlyukú hegyezőt és órarendet.

A praktikus zárófedél további tanszerek - tollak, olló, ragasztó, stb. - tárolására is alkalmas.

A tárca egy nagy bankjegyes rekeszből, pénzérméknek kialakított cipzáras zsebből, kártyatartó rekeszből és egy átlátszó kártyazsebből áll, tartozéka egy nyakbaakasztó szíj.

A tornazsák madzaggal záródik, elülső oldalán cipzáras zseb található.

Paraméterek

Külső méretek:
23,5 × 33 × 38,5 cm

Belső méretek:
17 × 27 × 30 cm

Súly:
1,2 kg

Táska űrtartalma:
20 l

Belső rekesz űrtartalma:
16 l

Oldalzsebek űrtartalma:
3 l

Elülső zseb űrtartalma:
1 l

Anyaga:
poliészter

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Step by Step Football Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Step by Step Fotbal. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Step by Step Futbal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Step by Step Fotbal. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Step by Step Fotbal.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ