A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Step by Step Gigantic Wheels iskolaszer-hátizsák szett

Termékkatalógus
Step by Step Gigantic Wheels iskolaszer-hátizsák szett
Iskolai felszerelés - egy hengertolltartót, egy tolltartót teljes felszereléssel, egy iskolatáskát, egy pénztárcát és egy tornazsákot tartalmaz
Kód:  GR422 Termékszám:  4047443171399

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Step by Step Gigantic Wheels iskolaszer-hátizsák szett Megszűnt

Step by Step Gigantic Wheels iskolaszer-hátizsák szett

A gyönyörű vörös és szürke, autós dizájnnal rendelkező szett mindennel ellátja a kis diákokat, amire csak szükségük lehet az iskolában - egy hátizsákot, egy tolltartót teljes felszereléssel, egy tornazsákot, egy pénztárcát és egy hengertolltartót tartalmaz.

A hátizsák derékövet is kapott, amely biztosítja a kényelmes viseletet, és a táska alján is megfelelő elrendezhetőséget tesz lehetővé. A párnázás kellemes és légátéresztő anyagból készült, alakját pedig egy rendkívül könnyű alumínium váz teszi stabillá. A teljes kényelem érdekében állítható vállpántokkal és egy mellkasi övvel rendelkezik. A hátizsák egy olyan speciális csattal rendelkezik, amely biztosítja a könnyű nyitást és zárást, valamint maximálisan biztonságos a gyermekek számára. Az alján található lábak védik a táskát a portól és a szennyeződésektől.

A tolltartó Lyra márkájú ceruzákkal és más iskolai segédeszközökkel felszerelt. A teljes tartalma 7 vastag zsírkréta, amelyek merevségüknek köszönhetően összetörhetetlenek, 12 vékony ceruza, egy grafitceruza, egy egyenes vonalzó, egy háromszög vonalzó, egy radír, egy kétlyukú hegyező és egy órarend.

A hengertolltartót iskolai segédeszközök tárolására tervezték, mint például tollak, ceruzák, ollók stb. Cipzárral záródik.

A pénztárca papír- és aprópénztartó, valamint kártyatartó zsebet tartalmaz. Egy praktikus kulcstartó és nyakpánt is a részét képezi.

A tornazsák könnyedén a hátizsákhoz csatlakoztatható. A pántként is szolgáló zsínór összehúzásával bezárható, a tornazsák elején pedig cipzáras zseb kapott helyet.

Paraméterek és specifikációk:

Hátizsák:
Űrtartalom: 18 l
Tömeg: 1180 g
Külső méretek: 28 x 39 x 22 cm
Belső méretek: 27 x 38 x 21 cm

A készlet tartalma:
Hátizsák
Tolltartó teljes felszereléssel
Hengertolltartó
Pénztárca
Tornazsák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Step by Step Gigantic Wheels iskolaszer-hátizsák szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Step by Step Gigantic Wheels. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Step by Step Gigantic Wheels. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Step by Step Gigantic Wheels. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Step by Step Gigantic Wheels.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ