A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Step by Step Pegas

Termékkatalógus
Step by Step Pegas
Iskolai felszerelés - 5 darabos, iskolásoknak, a következőket tartalmazza: táska, 2 tolltartó, pénztárca, tornazsák, AGR tanúsítvány
Kód:  HRAif0895 Termékszám:  4047443287687 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Step by Step Pegas

Kiváló iskolai felszereléskészlet kis elsősök számára. Szeretnéd, hogy gyermekednek egy szép, elegáns iskolatáskája legyen különleges tartozékokkal, és különösen fontos, hogy a táska megóvja az egészségét? A készlet egy iskolatáskát, tolltartókat, pénztárcát és tornazsákot tartalmaz. A táska kényelmes, könnyű, és jó viselni.

A táska erős alja jó stabilitást biztosít, és védi a táskát a nedvességtől és a szennyeződésektől. A hátrész ergonomikusan kialakított, a pántok pedig párnázottak, amelyek segítségével beállítható a táska magassága és hossza. A párnázás légáteresztő anyagból készült, amelyek a szellőzőnyílásokkal együtt biztosítja a megfelelő légáramlást. A könnyű, de szilárd kialakításnak köszönhetően a táska nagyon jól tartja a formáját. A táskán van egy kivehető mellkasi pánt és fém zár fényvisszaverővel. A pántok Reflexite fényvisszaverő elemekkel vannak ellátva. Ez javítja a láthatóságot és növeli a gyermek biztonságát. Természetesen egy akasztó is van a táskán.

Legfontosabb jellemzők

  • 5 darabos szett - táska, tolltartók, tornazsák és pénztárca
  • Ergonomikus kialakítású hátrész
  • AGR tanúsítvány
  • Reflexite fényvisszaverő elemek
  • Könnyű, de erős és rugalmas felépítés
  • Hőszigetelt elülső zseb
  • Tartós forma
  • Megfelelő légáteresztés

Tasúsítvány az egészséges hátért

Az iskolatáska AGR tanúsítvánnyal rendelkezik. Ezt a tanúsítványt különböző gyógyászati ágazatokból létrejött független szakértői bizottságtól nyerte el, és nem az ipar képviselőitől, akik gyakran védik az érdekeiket az objektív következtetések és megállapítások rovására. A tanúsítvány garantálja, hogy a terméknek pozitív hatása van a hát és a gerinc egészségre.

A táska tárolórésze

A táskának egy átlátszó rekesze, és egy belső rekesze van nehezebb tárgyak számára, amely biztosítja a megfelelő súlyelosztást. A jobb áttekinthetőség érdekében gumiszalagok vannak a táska fedelén. A táskán van két oldalsó cipzáras rész. Elől van egy hőszigetelt cipzáras zseb. Ez használható meleg vagy hideg ételek és italok tárolására. 

Egyéb felszerelések

A tolltartó cipzárral van felszerelve, és Lamy márkájú íróeszközöket tartalmaz - 7 vastag háromszög alakú zsírkrétát, 12 vékony háromszög alakú ceruzát, egyenes vonalzót, háromszöget, radírt, ceruzahegyezőt és egy órarendet.

A másik tolltartó cipzáras, és egyéb tanszerek - tollak, ollók, ragasztók, stb. tárolására alkalmas.

A pénztárcán van egy nagy bankjegytartó rész, cipzáras zseb pénzérméknek, valamint egy átlátszó rész kártyák számára.

A tornazsák a madzagok összehúzásával zárható, és egy elülső cipzáras zsebe van.

Paraméterek

Külső méretek:
23,5 × 33 × 38,5 cm

Belső méretek:
17 × 27 × 30 cm

Tömeg:
1,2 kg

Térfogat:
20 l

A fő rész térfogata:
16 l

Oldalsó zsebek térfogata:
3 l

Elülső zseb térfogata:
1 l

Anyag:
poliészter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Step by Step Pegas Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Step by Step Pegas. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Step by Step Pegas. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Step by Step "Pegasus Dream" Schulranzen-Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Step by Step "Pegasus Dream" Schulranzen-Set.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ