Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Step by Step Tweedy Hearts szívecskés iskolatáska-szett

Termékkatalógus
Step by Step Tweedy Hearts szívecskés iskolatáska-szett
Iskolai felszerelés - a szett tartalma: azonos motívumú iskola-hátizsák, teljesen felszerelt tolltartó, hengeres ceruzatartó, tornazsák és pénztárca
Kód:  GR427b Termékszám:  4047443171436

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Step by Step Tweedy Hearts szívecskés iskolatáska-szett Megszűnt

Step by Step Tweedy Hearts szívecskés iskolatáska-szett

Ez a szívecskemintás minőségi készlet mindent tartalmaz, amire egy kislánynak szüksége lehet az iskolában - hátizsákot, teljesen felszerelt tolltartót, hengeres ceruzatartót, pénztárcát és tornazsákot.

A hátizsák derékpánttal van ellátva, amely kényelmes viseletet és arányos súlyelosztást biztosít a háton. Az ergonómiailag tervezett, a gerincoszlophoz igazodó hátfalat alumínium merevítő profillal és párnázott légáteresztő anyagbevonattal látták el. A még nagyobb kényelemről állítható vállpántok és a kiegészítő mellkaspánt gondoskodik, amellyel a gyermek a mellkasán is rögzítheti a hátizsákot. Erős, könnyen kezelhető mágneses zárak biztosítják a könnyű nyitást és zárást, a fényvisszaverő elemek pedig a gyermek maximális biztonságát szolgálják. Az alján stabil tartólábak találhatók, amelyek megvédik a nedvességtől és a szennyeződésektől. 

A tolltartó Lyra márkájú ceruzákkal és egyéb írószerekkel van felszerelve. Tartalmaz 7 darab vastag, törhetetlen zsírkrétát, 12 vékony zsírkrétát, ceruzákat, egyenes vonalzót, derékszögű vonalzót, radírt, duplalyukú hegyezőt és órarendet.

A hengeres ceruzatartó különféle iskolaszerek, például tollak, ceruzák, ollók stb. tárolására szolgál. Cipzárral zárható.

A pénztárcán van egy zseb az aprópénznek, egy rekesz a papírpénznek, és további rekeszek a (bank)kártyáknak. Van rajta egy praktikus kulcstartó és egy nyakbaakasztó pánt is.

A tornazsák könnyen rögzíthető a hátizsákra. Maga a zsák összehúzó zsinórral záródik, az első zsebe pedig cipzáros.  

Jellemzők:

Hátizsák:
Térfogat: 18 l
Tömeg: 1180 g
Külső méretei: 28 x 39 x 22 cm
Belső méretei: 27 x 38 x 21 cm

A készlet tartalma:
hátizsák
felszerelt tolltartó
hengeres ceruzatartó
pénztárca
tornazsák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Step by Step Tweedy Hearts szívecskés iskolatáska-szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Step by Step Tweedy Hearts. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Step by Step Tweedy Hearts. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Step by Step Tweedy Hearts. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Step by Step Tweedy Hearts.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ