Superkit Triceratops

Termékkatalógus
Superkit Triceratops
Kísérletezős játék - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 7 éves
Kód:  HRAps00212 Termékszám:  8008324056439 Gyártó honlapja:

Superkit Triceratops

Van otthon egy kis dinoszaurusz rajongód? Szerezd be neki a Superkit Triceratops kísérletező készletet. A készletben sok meglepetés rejtőzik. Először is, gyermekednek archeológusként ki kell ásnia a saját dinoszauruszát. Ezen kívül kártyákat kap az adott dinoszaurusz részletes leírásával. A gyermekek biztosan örülni fognak a Triceratops-os poszternek.

A Superkit Triceratops kísérletező készlet fő jellemzői

  •  Superkit Triceratops kísérletező készlet
  • A dinoszaurusz gipszbe van rejtve
  • A csomag tartalmazza a dinoszaurusz kiásásához szükséges szerszámokat
  • Színes tájékoztató füzet a dinoszauruszokról
  • A Superkit Triceratops egy dinoszauruszos plakátot is tartalmaz

Szórakoztató és oktató Superkit Triceratops szett

A gyerekek nagyon kíváncsiak a dolgok működésére. A Superkit Triceratops készlettel belemerülhetnek a paleontológiába, és saját maguk áshatják ki az egyik leghíresebb dinoszauruszt. A Superkit szett olyan szórakozással teli tanulási programként szolgál, amely tele van információkkal a dinoszauruszokról és a korszakról, amelyben éltek. Rendelkezésre áll egy színes tájékoztató füzet, amely sok tényt tartalmaz a dinoszauruszokról.

Szórakozás sok órára

A gyermekek első feladata, hogy különböző ásó és tisztító szerszámokkal kiszabadítsa a csontvázat a sziklából. A csontváz gipszbe van rejtve, amelyből a gyerekeknek ki kell ásniuk. Egy kis türelem után megjelenik a Triceratops dinoszaurusz. A tisztítás és a gipszmaradék eltávolítása után a gyermekek egy dinoszaurusz hiteles leletét tarthatják a kezükben. Jutalomként egy dinoszauruszos plakátot és sok más érdekes információt kapnak a Triceratops-ról és más dinoszauruszokról.

Paraméterek

Alsó korhatár
7 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
7 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Superkit Triceratops Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Superkit Triceratops. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Superkit Triceratops. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lisciani 56439 Superkit Triceratops Ausgrabungsset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lisciani 56439 Superkit Triceratops Ausgrabungsset.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ