A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Sylvanian Families Babaápolás

Termékkatalógus
Sylvanian Families Babaápolás
Figura kiegészítő - méretek: 20 × 15 × 5,5 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAjd0613 Termékszám:  5054131043332 Gyártó honlapja:

Sylvanian Families Babaápolás

Aranyos macska figurák: Macska anya és gyermeke. Minden gondoskodó kislány élvezni fogja a játékot velük. A csomag a macskák mellett babaápolási felszerelést is tartalmaz. Ágyat, amit át lehet alakítani egy bölcsővé, egy üveg tejet, tálat, kanalat, és egy csomag tejport. A bölcső teljesen fel van szerelve mindennel, ami vele jár. A macska és a kiscica ruhái olyan kialakításúak, hogy ismételten le lehet vetkőztetni és fel lehet öltöztetni őket. Mindkét karakter szeme fekete gyöngy-műanyagból készült és borításuk szép velúr. A macskamama 8 cm és a kiscica 5 cm magas. 

Főbb jellemzők, Sylvanian Families Babaápolási készlet

  • A csomag tartalmaz 2 figurát 8 tartozékkal
  • Ágy, takaró, paplan, ponyva és lengő lábtartók
  • A Sylvanian Families kidolgozott figurái
  • Alternatívája a klasszikus babás játéknak
  • Elősegítik a támogató érzelmek fejlesztését gyermekeknél
  • Korlátok nélkül fejlesztik a fantáziát

Sylvanian Families falvak

A japán Sylvanian család 1985-ben született, és a világ minden tájára érzik a gyermekekhez. Eredetileg erdei állatok egy családja volt, és más fajok, például macskák, kutyák, pingvinek, majmok és mások fokozatosan csatlakoztak a kollekcióhoz. Számos állati klaszter és számtalan tartozék található minden mini családhoz. Házaktól és autóktól elkezdve, egészen a nélkülözhetetlen tartozékokig.

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sylvanian Families Babaápolás Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Péče o děťátko. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sylvanian Families Starostlivosť o dieťatko. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families 2234 The New Arrival - Der Neuankömmling. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families 2234 The New Arrival - Der Neuankömmling.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ