Sylvanian Families Bébi szoba szett

Termékkatalógus
Sylvanian Families Bébi szoba szett
Játékszett - méretek: 21 × 17 × 11,5 cm- 3 éves kortól alkalmas
Kód:  HRAif1550 Termékszám:  5054131050361 Gyártó honlapja:

Sylvanian Families Bébi szoba szett

Gyermeked játékos és kreatív? Akkor biztosan szerelembe fog esni a Sylvanian Families gyerekszobával! A babaszoba biztonságos, mivel a család legkisebb tagja játszik és mászkál itt. A földön puha szőnyeg van csúszdával, egy forgó van az ágy fölött és a szekrény tele van ruhákkal és játékokkal. A készlet gyerek etetőszéket tartalmaz párnával. A Sylvanian Families támogatják a fejlesztő játékot, segítik a gyermeki gondolkodás és érzelmek fejlődését 3 éves kortól.

Miért a Sylvanian Families?

  • Hozzájárul a gyermekek egészséges fejlődéséhez
  • Alkalmas mind kisfiúk és kislányok számára 3 éves kortól

Adatok

  • Méretek: 21 × 17 × 11,5 cm
  • Anyaga: műanyag

Sylvanian Families segíti az egészséges gyermeki fejlődést

A Sylvanian Families figurákkal való játék fejleszti a gyermekek szociális készségeit 3 éves kortól. A játék során nincsenek szabályok, így a gyermek saját fantáziája és a képzelete szerint teremti meg saját kis világát, ami hozzájárul egészséges fejlődéséhez.  

Csomag tartalma

A készlet tartalma egy gyermek etetőszék párnával, egy cumis üveg, kekszes tálka, rácsos kiságy (7,5 cm) szekrény (6 x 7 cm) szélesen nyíló ajtókkal és kihúzható fiókokkal és ruhaakasztóval. Egy párna, matrac és ágynemű is a készlet tartalma. Az ágy alján két fiók van a játékok tárolásához. Hozzáadhatóak pici játékok melyek élethűek (húzós játék, csörgő, rágóka, labda, könyvecske és játszószőnyeg). Pólya a baba bepólyázásához. Leírás a kiságy feletti forgó összeszereléséhez a csomag része. A készlet nem tartalmaz karaktereket.

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009. június 18-i játékok biztonságáról szóló 2009/48 / EK irányelvének  és minden szabványnak a cseh törvényhozás értelmében. Természetesen rendelkezik CE megfelelési nyilatkozattal.

Paraméterek

Játék magassága
21 cm Kész!

Játék magassága

Játék magassága
21 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sylvanian Families Bébi szoba szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Vybavení – dětský pokojíček. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sylvanian Families Vybavenie – detská izbička. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Babyzimmer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Babyzimmer.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ