30 dnů na vrácení Shop roku

Sylvanian Families fagyizó

Termékkatalógus
Sylvanian Families fagyizó
5 2 értékelés
Figura kiegészítő - méret: 13 x 11,5 x 7 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAjd0443 Termékszám:  5054131050545 Gyártó honlapja:

Sylvanian Families fagyizó

A Sylvanian falucskában élő állatok csodás kis házikókban élnek. A falucskában azonban nemcsak házak találhatóak, számos egyéb épület is, például üzletek. Természetesen nem hiányozhat a fagylaltozó sem! A készlet fagyis pavilont, fagyipultot, fagyigépet, különféle fagylaltokat, tölcséreket és reklámtáblát tartalmaz.

A Sylvanian Families - Fagyizó bútorberendezés fő sajátosságai

  • Sylvanian Families bolt
  • A szett fagyizó pavilont és fagylaltkészítéshez szükséges eszközöket tartalmaz
  • A csomag tölcséreket és különböző típusú fagylaltokat tartalmaz (fogyasztásra nem alkalmasak)
  • Elbűvölő design, nosztalgikus hangulattal
  • A Sylvanian Families játékok fejlesztik a gyermekik szociális készségeit, valamint támogatják az egészséges játékot, és elősegítik az érzelmi világ és gondolkodás fejlődését
  • Az állatfigurák nem tartozékok
  • 3 éves kortól ajánlott

Sylvanian Families játékok

A kollekcióhoz tartozó játékok gyártása 1985-ben kezdődött meg, s azóta a kis figurák számtalan gyermek szívébe lopták be magukat világszerte. Természet, család, szeretet - ez a Sylvanian Families játékok alapkoncepciója. A Sylvanian falucskában minden állatka a természethez közel él, s a gyermekek játék közben különböző történeteket találhatnak ki, melyekkel fantáziájukat, gondolkodásukat és szociális készségeiket egyaránt fejleszthetik. A Sylvanian falucskában házak, üzletek, bútorok, különböző kiegészítők és állatkák találhatók - minden a legapróbb részletekig kigondolva és a legnagyobb precizitással kivitelezve. Az "örökzöld" játékok ugyanazokat a lehetőségeket kínálják a kislányoknak, mint a babákkal való játék, ezen felül azonban az egészséges játékot is támogatják.

Méret:
13 x 11.5 x 7 cm

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sylvanian Families fagyizó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Obchod s točenou zmrzlinou. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sylvanian Families Obchod s točenou zmrzlinou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families 5054 - Soft Serve Ice Cream Shop - Softeis Shop. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families 5054 - Soft Serve Ice Cream Shop - Softeis Shop.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ