A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Sylvanian Families Felszerelés - konyhai edénykészlet

Termékkatalógus
Sylvanian Families Felszerelés - konyhai edénykészlet
4,0 4 értékelés
Figura kiegészítő - méretek: 8 × 11,5 × 5 cm, 3 éves kortól alkalmas
Kód:  HRAif1573 Termékszám:  5054131050903 Gyártó honlapja:
Sylvanian Families Felszerelés - konyhai edénykészlet Megszűnt

Sylvanian Families Felszerelés - konyhai edénykészlet

A Te gyermeked is játékos és kreatív? Akkor minden bizonnyal beleszeret ebbe a Sylvanian Families készletbe. A szett különféle konyhafelszereléseket tartalmaz, többek között kuktafazekat, kenyérpirítót, turmixgépet, sőt, még egy praktikus tálalókocsit is, amelyen minden felszerelés elfér. A készletben nem található játékfigura. A Sylvanian Families termékcsaládba tartozó játékok elősegítik az egészséges játékot, amely fejleszti a gondolkodást és segíti az érzelmi fejlődést. A szett 3 éves kortól ajánlott.

Miért válaszd a Sylvanian Families termékcsaládot?

  • Hozzájárul a gyermekek egészséges fejlődéséhez
  • Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott
  • Fiúk és lányok számára egyaránt tökéletes játék

Tulajdonságok

  • Csomagolási méretek: 11,5 x 8 x 5 cm
  • Anyaga: műanyag

A Sylvanian Families termékcsalád segíti a gyermekek egészséges fejlődését

A 3 éves kortól ajánlott Sylvanian Families termékcsaláddal való játék fejleszti a gyerekek szociális készségeit. A szabad játékban nincsenek szabályok, így a gyermek a saját fantáziája és képzelete alapján teremthet egy saját világot, ami hozzájárul az egészséges fejlődéséhez. 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sylvanian Families Felszerelés - konyhai edénykészlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Vybavení – kuchyňské nádobí set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sylvanian Families Vybavenie – kuchynský riad set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families 5090 Kitchen Cookware Set - Küchenutensilien-Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families 5090 Kitchen Cookware Set - Küchenutensilien-Set.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ