A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Sylvanian Families Gyerek körhinta repülőgépekkel

Termékkatalógus
Sylvanian Families Gyerek körhinta repülőgépekkel
Figura kiegészítő - méretek: 21 × 15 × 6,5 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif13991 Termékszám:  5054131053348 Gyártó honlapja:
Sylvanian Families Gyerek körhinta repülőgépekkel Megszűnt

Sylvanian Families Gyerek körhinta repülőgépekkel

A Sylvanian faluban olyan állatok laknak, akik kedvelik a szórakozást. A repülőgépekkel ellátott gyermek körhintával igazán nagyszerű móka vár rájuk. Elsőként a gyermek cica figura próbálja ki a körhintát. Amikor kihúzod a napot, a körhinta elindul és kezdődhet a móka. Az óriáskerékkel kombinálva (külön megvásárolható) megalkothatod a vidámparkot. Ez a figura műanyagból készült, amelyet puha plüssel vontak be. Gyermek nadrágot visel, ezt könnyedén ráadhatod a figurára, majd ezután leöltöztetheted azt. A Sylvanian Families gyermek Körhinta kellemes pasztell színekben készült, műanyagból. 3 éves kortól fejleszti a gyermekek fantáziáját.

A Gyermek körhinta repülőgépekkel főbb jellemzői

  • Sylvanian Families Gyermek körhinta
  • A körhinta kellemes színekben készült műanyagból
  • A Sylvanian Families készlettel folytatott játék megtanítja a gyermekeknek a szociális készségeket, fejleszti a fantáziát és az érzelmeket
  • A gyermek cica figura lágy tapintású
  •  Sylvanian Families Gyermek körhinta 3 éves kortól ajánlott a gyermekeknek

Sylvanian Families játékok

A Sylvanian Families játékok már 1985 óta boldogítják a gyermekeket, azóta pedig már az egész világon nagy népszerűségnek örvendenek. A játékok alapvető ötleteit a természet, a szeretet és a család ideológiája adja. A Sylvanian Families faluban az állatok a természethez közel élnek, így a gyermekek különféle történeteket hozhatnak létre, amely fejleszti a fantáziájukat, a gondolkodásukat és a szociális készségeiket. A Sylvanian faluban házak, üzletek, bútorok, kiegészítők és persze a kisállat lakók is megtalálhatók - mindez természetesen a legkifinomultabb részletességgel készült. Ezek az örökzöld játékok a babákhoz hasonló játéklehetőségeket kínálnak a kicsiknek, miközben gondoskodnak az egészséges játék kialakításáról.

A körhinta méretei:
23 x 10 cm


Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sylvanian Families Gyerek körhinta repülőgépekkel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Dětský kolotoč s letadélky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sylvanian Families Detský kolotoč s lietadielkami. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families 5334 Baby Airplane Ride - Kinderkarussell mit Flugzeugen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families 5334 Baby Airplane Ride - Kinderkarussell mit Flugzeugen.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ