A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Sylvanian Families Gyerek óvoda kastély

Termékkatalógus
Sylvanian Families Gyerek óvoda kastély
Figura kiegészítő - méretek: 29 × 25 × 18 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif13988 Termékszám:  5054131053164 Gyártó honlapja:
Sylvanian Families Gyerek óvoda kastély Megszűnt

Sylvanian Families Gyerek óvoda kastély

Gyermeked játékos és kreatív? Akkor biztosan beleszeret a Sylvanian Families városának megépítésébe. A Gyermek vár óvodával hosszú órákra leköti a kisgyermekeket. A toronnyal ellátott kastély óvoda teljesen felszerelt, csúszdával, hintával, asztallal és székekkel, zongorával és egyéb apró kiegészítőkkel várja a vendégeket. Kombináld a Gyermek vár óvodát a Gyermek vár játszótér vagy a Szivárvány óvodabusz készletekkel (külön megvásárolható) így egy nagy vár-játszótér jön létre, új játéklehetőségekkel és kiegészítőkkel. A Sylvanian Families pasztell színű műanyagból készült, elősegíti az egészséges játékot, amely 3 éves kortól járul hozzá a gyermekek fantáziájának fejlődéséhez.

A Sylvanian Families - Gyermek vár óvodával játékkészlet főbb jellemzői

  • A vár-óvoda csúszdával, hintával, asztallal és székekkel, zongorával és egyéb apró kiegészítők kínálatával érkezik
  • Hozzájárul a gyermekek egészséges fejlődéséhez
  • Pasztell színű műanyagból készült
  • Kombinálható más Sylvanian Families készletekkel
  • 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Sylvanian Families

A Sylvanian Families játékok már 1985 óta boldogítják a gyermekeket, azóta pedig már az egész világon nagy népszerűségnek örvendenek. A karakterekből már videojátékokat és animált meséket is készítettek. A Sylvanian Families figurái aranyos állatkák, akik a családjukkal együtt élnek. Ezek az állatok saját kiegészítőikkel és tartozékaikkal érkeznek, amelyek szabadon kombinálhatóak. A játék nem köthető semmilyen szabályhoz, így a gyermekek a saját fantáziájuk és képzelőerejük szerint játszhatnak, egy olyan általuk kreált világban, amely hozzájárul az egészséges fejlődéshez.

Ház méretei: 26 x 23 x 10 cm


Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sylvanian Families Gyerek óvoda kastély Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Dětská hradní školka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sylvanian Families Detská hradná škôlka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families 5316 Baby Castle Nursery - Schlosskindergarten. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families 5316 Baby Castle Nursery - Schlosskindergarten.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ