A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Sylvanian Families Pudli ikrek

Termékkatalógus
Sylvanian Families Pudli ikrek
5 1 értékelés
Figura - lányoknak és fiúknak, figura magassága: 10 cm, alsó korhatár: 3 éves kortól
Kód:  HRAjd0432 Termékszám:  5054131052617 Gyártó honlapja:

Sylvanian Families Pudli ikrek

A Sylvanian falucska állatkái bűbájos kis házikókban élnek. Minden házban más-más család lakik. A házikók egyikében pudli család él - Pudli papa, Pudli mama és két testvérke, egy kisfiú és egy kislány. De hogy a család teljes legyen, ebben a készletben egy pudli ikerpárt találhatsz - egy mosolygós, üldögélő kislányt és egy szégyenlős, mászó fiúcskát. A figurák fejecskéje, kezei és lábai mozgathatók, szájukba pedig dudlit vagy cumisüveget adhatsz. Meglátod, a kisbabák gondozása remek móka lesz!

A Sylvanian Families - Pudli ikrek játékfigurák legfontosabb jellemzői

  • Ikrek a pudli családból, a Sylvanian Families márkától
  • 2 állatfigura - lány és fiú ikerpár (babák)
  • A készlet dudlit és cumisüveget tartalmaz
  • Bűbájos design, nosztalgikus hangulattal
  • A Sylvanian Families játékok fejlesztik a gyermekek szociális készségeit, valamint támogatják az egészséges játékot, és elősegítik a gyermekek érzelmi világának és gondolkodásának fejlődését
  • A figurák feje forgatható, kezük és lábuk pedig mozgatható
  • Szájukba dudli vagy cumisüveg adható
  • 3 éves kortól ajánlott

Sylvanian Families játékok

A kollekcióhoz tartozó játékok gyártása 1985-ben kezdődött, s azóta a kis figurák számtalan gyermek szívébe lopták be magukat világszerte. Természet, család, szeretet - ez a Sylvanian Families játékok alapkoncepciója. A Sylvanian falucskában minden állatka a természethez közel él. A gyermekek játék közben különböző történeteket találhatnak ki, melyekkel fantáziájukat, gondolkodásukat és szociális készségeiket egyaránt fejleszthetik. A Sylvanian falucskában házak, üzletek, bútorok, különböző kiegészítők és állatkák találhatók - minden a legapróbb részletekig kigondolva és a legnagyobb precizitással kivitelezve. Az "örökzöld" játékok ugyanazokat a lehetőségeket kínálják a kislányoknak, mint a babázás, ezen felül azonban az egészséges játékot is támogatják.

Méret:
8 x 10 x 3 cm

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Játék magassága
10 cm Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Játék magassága

Játék magassága
10 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sylvanian Families Pudli ikrek Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Baby pudlí dvojčata. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sylvanian Families Baby Poodles Twins. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Toy-Pudel: Zwillinge Emilia & Aluli. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Toy-Pudel: Zwillinge Emilia & Aluli.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ