Akvizice ApF HU Shop roku

Sylvanian Families Város - Csellista selyem cica

Termékkatalógus
Sylvanian Families Város - Csellista selyem cica
5 1 értékelés
Játékszett - lányoknak, ajánlott 3 éves kortól
Kód:  HRAif6667 Termékszám:  5054131060100 Gyártó honlapja:
Sylvanian Families Város - Csellista selyem cica Megszűnt

Sylvanian Families Város - Csellista selyem cica

Sylvania népes falujának a lakói különféle állatkák. Találkozhatsz itt pudlikkal, csoki nyuszikkal, erdei mókusokkal, selyem cicákkal, fehér egerekkel, sünökkel és még sok mással. Minden családnak van egy háza, a szülők elmennek dolgozni, a gyerekek pedig iskolába járnak, mindenkinek érdekes hobbija és lovacskája is van... Ebben a szettben egy Selyem Cica figurát találsz, aki legszívesebben csellózik. A kislány ünnepi, díszes, szatén ruhába öltözött, van egy csellója, vonója, kottája és kottatartója. A különleges kezeknek köszönhetően a kis figura valóban tudja tartani a csellót. A kis csellós cicát bármelyik ház- vagy boltkészlettel, vagy egyéb kiegészítőkkel kombinálhatod - például a Sylvanian Families Város zongora szettjével, hogy nagyszerű koncertet adhassanak a falu állatkáinak.

A Sylvanian Families Város - Selyem Cica csellóval

  • Sylvanian Families állatka
  • Város kollekció - cselló koncert szett
  • Kislány a Selyem Cica családból gyönyörű, díszes ruhában
  • A szettben csellista, cselló, vonó, kotta és kottatartó állvány található
  • A figura képes a kezében tartani a csellót és a vonót
  • Az állatka más készlettel is kombinálható
  • Gyönyörű design, nosztalgikus hangulat
  • A Sylvanian Families készlettel való játék fejleszti a gyermekek szociális készségeit, elősegíti az egészséges játékot, a gondolati és érzelmi fejlődést
  • 3 éves kortól ajánlott

Sylvanian Families játékok

Az 1985 óta gyártott kollekciókat a világ minden táján imádják a gyerekek. A természet, a család és a szeretet a játékok alapvető koncepciója. Sylvania faluban a természet közelében él minden állat, a gyermekek különböző történeteket találhatnak ki róluk, így fejlesztve fantáziájukat, gondolkodásukat és szociális készségeiket. Sylvania faluban állatok, házak, üzletek, bútorok, kiegészítők találhatóak - minden a legaprólékosabb részletességgel átgondolva és kidolgozva. Az "örökzöld" játékokkal úgy játszhatnak a kislányok, mint a babákkal, emellett a tevékenység elősegítheti az egészséges játékot is.

Csomagolás méretei:
13 × 13 × 5 cm

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Město - cellistka hedvábná kočka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sylvanian Families Mesto – čelistka hodvábna mačka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Town - Cellokonzert Set (inkl. 1 Figur). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Town - Cellokonzert Set (inkl. 1 Figur).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ