A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Sylvanian Families Városi ruha szett - kék, zöld

Termékkatalógus
Sylvanian Families Városi ruha szett - kék, zöld
Figura kiegészítő - méretek: 15 × 10 × 2,5 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif6665 Termékszám:  5054131060216 Gyártó honlapja:
Sylvanian Families Városi ruha szett - kék, zöld Megszűnt

Sylvanian Families Városi ruha szett - kék, zöld

 Számos különböző állatcsalád lakik Sylvania világában. Találkozhatsz többek között például a Chiffon kutya, Csokoládé nyuszi, Erdei mókus, Selyem cica, Fehér egér és a Sünök családjával. Minden családnak megvan a saját háza, a szülők dolgozni, míg a gyermekek iskolába járnak. A kisállatok egyedi stílusban öltözködnek, - a lányok és az anyukák örömmel viselnek díszes ruhákat, az apák és a fiúk azonban inkább a kényelmes ruhákat részesítik előnyben. Ebben a csomagban egy zöld és kék színű ruhadarabot találsz, amely ideális anya és kislánya számára. Az elegáns szatén ruhákat arany díszek teszik teljessé, így a ruha ideális a városi kiruccanásokhoz. Ez a ruhaszett alkalmas bármelyik Sylvaniai család számára.

A Sylvaniain Families kék-zöld színű ruhaszett legfontosabb jellemzői 

  • Ruházat a Sylvanian Families lakói számára
  • A Városi Gyűjtemény (Town Series) darabjai
  • Elegáns, díszített kék ruha az anyának és zöld ruha a kislánya számára
  • Gyönyörű design, nosztalgikus színek
  • A Sylvanian Families a játék során fejleszti a gyermekek szociális készségeit, elősegíti az egészséges játékot, továbbá a gondolatok és érzelmek fejlődését
  • Az állatfigurák nem szerepelnek a csomagban
  • Gyermekek számára 3 éves kortól alkalmas

Sylvanian Families játékok

A kollekció játékait már 1985 óta gyártják, a világ minden pontján nagy népszerűségnek örvendenek. A természet, a család és a szeretet témaköre biztosítja a játékok alapkoncepcióját. A Sylvaniai faluban minden állat a természet közelében él, a gyermekek így különböző történeteket alkothatnak a szereplőkkel, amelynek során fejlesztik a fantáziájukat, gondolkodásmódjukat és szociális készségekeiket is. Sylvania falván számos ház, üzlet, bútor, kiegészítő és persze megannyi állatcsalád vár rád - mindezek a legkisebb részletességig kidolgozva. Ezek az "örökzöld" játékok ugyanazokat a lehetőségeket kínálják a kislányoknak, mint a babákkal való játék, de ezen kívül még elősegítik az egészséges játék fejlődését is.

Csomagolás méretei:
15 × 10 × 2,5 cm

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Fajta
Kiegészítők Kész!
Használat
Játékhoz Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tulajdonságok

Fajta
Kiegészítők Kész!
Használat
Játékhoz Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sylvanian Families Városi ruha szett - kék, zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Město - oblečky (modro-zelená). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sylvanian Families Mesto – oblečenie (modro-zelené). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Town 6021 Dress up Set (Blue & Green) - Kleidungsset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Town 6021 Dress up Set (Blue & Green) - Kleidungsset.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ